2024.05.22, Szerda

Speciális felállásban áll rajthoz a Mapei csapata Zalakaroson

2016.05.11. 14:37

A Mapei idén is névadó szponzora lett a Mapei Tour De Zalakaros kerékpárversenynek.

A Mapei idén is névadó szponzora lett a Mapei Tour De Zalakaros kerékpárversenynek. Ezen kívül ismét egy jó ügy mellé állt, de most már nem egyedül, hanem egy egész csapat élén! A Mapei csapat tagja Zalka Noel egy sérült kisfiú, akit egy speciális kerékpárral, visziklivel visznek végig a 33 kilométeres távon.

Így szeretnék megosztani a verseny élményét Noellal és felhívni a figyelmet a Kis Túlélő Alapítvány munkájára, melynek célja az agysérülést szenvedett gyermekek segítése.

Az esemény támogatása tökéletesen egybevág cégünk küldetésével. Azt vállaltuk, hogy tartós, környezetbarát termékeinkkel, és minden tudásunkkal segítjük az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában. Szeretnénk segíteni, hogy mindenki, aki akár építkezik, akár felújít, olyan értéket tudjon létrehozni otthona felépítésekor, amelyet sokáig tud egészségben, és természetesen tökéletes minőségben élvezni, ameddig csak szeretné. Nem csak a környezetért teszünk meg mindent, hanem az egészség megőrzéséért is, ezért lettünk a bringások körében népszerű, már évek óta megrendezésre kerülő zalakarosi kerékpárversenynek névadó szponzorai ismét, hiszen a kerékpározás hosszú ideig megőrzi egészségünket és kiemelkedően környezettudatos is – nyilatkozta Markovich Béla a Mapei Kft. ügyvezetője, aki már 2015-ben is letekerte a verseny leghosszabb, 127 km-es távját.

Természetesen, idén sem lesz ez másképp, és az sem, hogy ezzel a tevékenységével ismét egy JÓ ÜGYET támogat. Sőt, most nem egyedül száll nyeregbe, hanem egy csapat élén igyekszik túlélni az amatőr versenyzők számára néha gyilkos emelkedőket. Idén csapatkapitánya lesz a jótékony céllal létrehozott Mapei csapat a KIS TÚLÉLŐÉRT különítménynek. 
Idén egy egész csapat küzd a Kis túlélő Alapítványért, és tekeri le akár a 33 km, akár a 60 km vagy a verseny leghosszabb, 127 km-es szakaszát.

forrás: Mapei Kft.

Galéria

HívogatóMapei Kft.Mapei Kft.kerékpár