2024.07.24, Szerda

Véget értek a zászlóstanfolyamok

2016.06.29. 14:12

Huszonnyolcan vehették át a zászlóstanfolyam sikeres elvégzését igazoló bizonyítványt a napokban  Szentendrén, az MH Altiszti Akadémián.

Huszonnyolcan vehették át a zászlóstanfolyam sikeres elvégzését igazoló bizonyítványt a napokban  Szentendrén, az MH Altiszti Akadémián.

A tanfolyamrendszerű zászlósképzés részeként a vezénylőzászlós, hadműveleti és kiképzési beosztott, fegyverzettechnikai technikus, valamint páncélos- és gépjárműtechnikus szakirányon részt vevő katonáktól az alakulat nevében Holp György ezredes, parancsnokhelyettes búcsúzott. Beszédében kiemelte a tanfolyamot legkiválóbb eredménnyel elvégzőket: vezénylőzászlós szakirányon Horváth Péter zászlóst, hadműveleti és kiképzési beosztott szakirányon Tramita Gusztáv zászlóst, valamint fegyverzettechnikai technikus szakirányon Jusztin Viktor főtörzsőrmestert.

A parancsnokhelyettes méltatta a tanfolyamra beiskolázott állomány áldozatos munkáját, amelyet a tanfolyam végén tett záróvizsgák eredményének magas átlaga bizonyít.

Holp ezredes kiemelte a Kinizsi Pál Altiszti Oktatási Osztály magas színvonalú oktatótevékenységét, valamint a Tanulmányi Főnökség támogató segítségét is. 

A tanfolyamot sikeresen befejezők most visszatérnek alakulataikhoz, hogy az elméletben megszerzett tudást átültethessék és kamatoztathassák a mindennapok gyakorlati munkavégzésében.

forrás: honvedelem.hu

Galéria

HelyiMH Altiszti Akadémia