2024.03.29, Péntek

Két keréken hódíthatjuk meg a Pilist a hétvégi kalandtúrákon

szentendre.hu

2016.08.30. 16:36

Négy különböző útvonal közül választhatunk edzettségünktől függően, a biciklizés és a strandolás mellett nyeremények is várnak.

Hirdetés

Szeptember 3-án immár nyolcadik alkalommal a szentendrei Postás Strandról indulva kerékpáros kalandtúrákat szerveznek Pilisi Tekerő néven. A versenyen Pilis hegyeiben, a Duna mellett és a Szentendrei-sziget lankáin tekerhetünk négy útvonalon. A legkisebbektől a legelszántabbakig mindenki válogathat a távok között, a résztvevő csapatok változatos útvonalakon tölthetnek el egy élményekben gazdag napot a Dunakanyarban. A kalandozóknak a sportállomásokon játékos kihívásokat kell teljesíteniük, majd a Bázison minden résztvevő tombolasorsoláson vesz részt.

A Családi Tekerő I-es útvonalon 10 kilométert kell megtenni, végig kerékpárúton, ezért ezt ajánlják a kisgyerekkel érkezőknek. A Családi Tekerő II. már egy 30 kilométeres túra, mely többek között Horányon és Tahitótfalun is átvezet. A Kalandos Tekerőn 45 kilométeren jócskán lehet már hegyeket is mászni, de a Pilis leküzdése után felfrissülhetünk Szentendrén a vízisport telepen. Végül, de nem utolsósorban választhatjuk az Extrém Tekerőt is, ahol 70 kilométeren mérhetjük össze erőnket elszánt kerékpárosokkal.

A rajt 9 órakor van, reggel fél 8-tól van lehetőség regisztrálni a versenyre (az online jelentkezés már lezárult). A Pilisi Tekerő fődíja egy Neuzer kerékpár.

SzentendreHelyikerékpárPilis