2024.07.19, Péntek

Idén is elismerik a háttérből segítő aranyanyukat

MTI

2017.02.13. 11:00

Elindult az idei jelölés az Aranyanyu Díjra, hétfőtől ismét várják a legjobb orvosnőt, pedagógust, egészségügyi szakdolgozót, illetve szociális területen dolgozó nőt bemutató írásokat, nevezéseket május 14-ig.

A Richter Aranyanyu Díj hetedik éve díjazza azokat a segítő szakmában dolgozó nőket, akik sokszor a háttérben maradva, kevés anyagi és erkölcsi elismerés mellett végzik az egész társadalom számára felbecsülhetetlen értékű munkájukat.

Az aranyanyu.hu honlapon egy személyes történetben kell bemutatni a jelölni kívánt orvosnőt, pedagógust, egészségügyi szakdolgozót, illetve a szociális területen dolgozó jelöltet maximum 1500 karakterben összefoglalva a jelölt elhivatottságát, személyiségét, egyediségét.

A zsűri által kiválasztott döntősökről kisfilm készül, ezek alapján internetes szavazással dől el a közönség díjazottja, de zsűri is kiválasztja minden kategóriában a saját nyertesét.

A zsűriben idén is Beke Zsuzsa, a Richter Gedeon Nyrt. kommunikációs vezetője, Rácz Zsuzsa író, Kriston Andrea, a Kriston-intimtorna kidolgozója, Nagy Tímea olimpiai bajnok párbajtőrvívó, valamint Dobó Kata színésznő foglal helyet.

Az idei jelölteket és munkájukat a novemberi díjátadó gálán ismerheti meg a közönség.

AjánlóAranyanyudíjak