2024.04.25, Csütörtök

A hazai könnyűzene legnépszerűbbjei lépnek fel a váci VéNégyen

MTI

2017.07.01. 18:21

A Punnany Massif, a Bëlga és a hiperkarma koncertjei mellett színházi előadások is szép számmal lesznek a négynapos fesztivál során.

Hirdetés

Ismét megrendezik Vácott a VéNégy Fesztivált: a visegrádi országok színházi társulatainak együttműködéséből kibontakozott, zenei programokkal átszőtt program július 5-től 9-ig tart. A VéNégy közönsége a különleges utcaszínházi előadások mellett népszerű zenekarokkal találkozhat egy különleges környezetben, a Dunakanyar szívében - idézte Kis Domonkos Márkot, a Dunakanyar Színház igazgatóját, a fesztivál alapítóját a szervezők közleménye.

A rendezvényen négy helyszínen - Északi és Déli Színpad, Színházterem, Nyárfák alatt - zajlanak a programok. A zenei kínálatban szerepel mások mellett a Punnany Massif, az Európa Kiadó, a Bëlga, a Blahalouisiana, az Irie Maffia, a Random Trip Tóth Verával, Fábián Julival és Tátrai Tiborral, a Zagar, a RedRed, a Ricsárdgír, a Supernem, a Jónás Vera Experiment, a 30Y, a hiperkarma, a cseh High Corporation, a lengyel Rosalie vagy a szlovák Nvmeri.

A színházi előadások a nyitónapon Ingmar Bergman Az utolsó sikoly című monodrámájával indulnak Oberfrank Pál előadásában. A külföldi színházi produkciók között lesz Shakespeare Hamletje szlovák nyelven, a lengyel Andrzej Sadowski Nyolc nap alatt a Föld körül című darabja, illetve Dodo Gombár Ég és nő között című előadása. A négy nap során fellép a TÁP Színház és a Nylon Group is.

VácszínházAjánlóDunakanyarkoncertfesztivál