2024.04.18, Csütörtök
Három részletben fejlesztenek egy fővárosi egészségügyi létesítményt
Fotó: Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet - 13.kerulet.ittlakunk.hu

Három részletben fejlesztenek egy fővárosi egészségügyi létesítményt

ted.europa.eu

2020.01.08. 07:18

A modernizálás harmadik fázisában egy új 1860 négyzetméteres egészségügyi intézmény is létrejön.

Hirdetés

Elkészült az M3-as autópálya Nyíregyháza irányába tartó pálya gyorsító- valamint lassítósávja, illetve a zajvédőfal is megépült az érintett szakaszon, így hétfőtől kezdve megszűnt a sebességkorlátozás az útvonalon – derül ki a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) sajtóközleményéből. Ezt követően kerül sor a 19. kilométernél épülő felüljáró gerendáinak beemelésére, melyhez jelenleg állítják fel az állványzatot.

 

 

Nagy előrelépés az agglomerációs közlekedésnek

A tavaly októberben megkezdett beruházásban a HE-DO Kft., a Penta Általános Építőipari Kft. és a KM Építő Kft. konzorciuma kapcsolja be az M3-ast a Mogyoródra Fótról vezető 2101-es számú úthoz.

A munkálatok során kétirányú modern kapcsolattal kiváltják az eddig egyirányú (csak pesti irányból használható) és rossz minőségű utakkal bíró lejárót. A projektben két felüljáró és négy körforgalom mellett másfél kilométernyi új nyomvonalú bekötőút is létrejön.

Kapitány Attila mogyoródi alpolgármester korábbi nyilatkozata szerint a beruházás azért is fontos a térségben lakók szempontjából, mivel a jelenleg a csomópont csak arra alkalmas, hogy Budapest irányába tudjanak rá felhajtani, vagy megközelítsék Mogyoródot Budapest felől.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
AjánlóBudapestSzázhalombattaDunakanyargálaegészségügyi fejlesztésrendelőintézet