2024.03.28, Csütörtök
Házhoz jönnek a legkorszerűbb építési megoldások
Mapei Kft.

Házhoz jönnek a legkorszerűbb építési megoldások

magyarepitok.hu

2020.06.16. 13:46

Ha Ön az építőiparban dolgozik, a Mapei Krónika Önnek szól.

Hirdetés

Ma már nem csak a beruházóknak és építtetőknek jelent nagy feladatot, hogy széles körben és folyamatosan tájékozottak legyenek az építési trendek és megoldások területén. A szakmai újdonságok olyannyira elárasztják a piacot, hogy a megfelelő informáltság elérése és fenntartása egy jól képzett szakembernek is kihívást jelent. Könnyű és kényelmes módszert jelent a folyamatos tájékozódásra a megfelelő szakmai lapok rendszeres olvasása.

A Mapei Krónika Építőipari Információs Lap házhoz hozza a legfontosabb aktualitásokat legalább kilenc terület építési segédanyag megoldásairól.

A Mapei Krónikát megtalálhatja akár postaládájában nyomtatott formátumban minden negyedév elején, vagy könnyen elérheti az interneten a www.mapei.hu oldalon is.

 

A Mapei Krónika a szakemberek lapja!

A legújabb termékekről, fejlesztésekről tájékoztatja a szakembereket, dolgozzanak akár a kivitelezésben, akár a tervezőasztalnál. Nem kell mást tenni, mint minden negyedév elején rákattintani a Mapei Kft. honlapján és akár a reggeli kávé mellett, akár vasárnap délutánonként olvasgatni.

Illusztrált riportok, képes szakmai cikkek, kivitelezői és tervezői vélemények mutatják be a piac legkorszerűbb építési segédanyagait, és a legnagyobb aktuális projekteket.

Legyen szó hidegburkolásról, melegburkolásról, vízszigetelésről, ipari padlóról, betontechnológiáról és még sok más szakipari területről, Ön egy kiadványban könnyedén jut hozzá a pontos és naprakész szakmai információkhoz.

 

2020. júniusában jelent meg a Mapei Krónika legújabb száma

Ebben a nyári számban megismerheti, hogyan került sor egy százévesnél is öregebb hidegburkolat restaurálásra. Megtudhatja, hogy mi volt a módszer, mi volt a segédanyag. Olvashat arról, hogy milyen építési segédanyagok állnak rendelkezésre a legújabb technológiával készült burkolóanyagokhoz.  És sok más egyéb téma is fókuszba került a hidegburkolás, a vízszigetelés, a melegburkolás, az ipari padló és betontechnológia területén.

Szakember és kivitelező szólal meg a Mapei fugáról, nagy projektek kapcsán láthatja, hogy milyen a helyes ragasztóválasztás, a legkorszerűbb vízszigetelés, és teljes műszaki megoldást mutatunk be olyan témákról, mint az épületfelújítás, a beton ipari padló tervezés, a talajvíz elleni szigetelés és a legújabb burkolóanyagok segédanyag megoldásai.

A bemutatott projektek műszaki megoldásaiból megtudhatja azt, ami a saját munkájában hasznos. A partnervéleményekből és tapasztalatokból különböző termékek alkalmazásáról tudhat meg többet. Ezen kívül több, részletes csomópontokat is bemutató írás avatja be az Olvasót a különböző szakipari területek összetett, a munkafázisokat átfogó megoldásaiba is.

Ha Ön az építőiparban dolgozik, a Mapei Krónika Önnek szól. Jó olvasgatást kívánunk, és írjon nekünk, ha szívesen megosztaná véleményét, gondolatait a [email protected] e-mail címre.

építőipari alapanyagokAjánlóépítőipari cégekMapei Kft.építőipari gyártók