2024.05.22, Szerda

Átadták a Dunakeszi Szakorvosi Rendelőintézet felújított épületét

2016.01.21. 09:25

A helyi lakosok és egészségügyi dolgozók régi vágya teljesült a teljes, külső felújítás megvalósulásával, hiszen a régió egyik legkorszerűbb egészségügyi intézményévé vált így az SZTK.

Január 14-én, az épület ünnepélyes átadóján Dióssi Csaba, Dunakeszi Város Polgármestere elmondta, az egészségügyi ellátás fejlesztése régóta szerepelt az önkormányzat céljai között. A Széchenyi 2020 program uniós forrásainak köszönhetően így sor kerülhetett az épület teljes külső felújítására, beleértve a nyílászárók cseréjét és a tető korszerűsítését is.

A következő lépés a belső terek felújítása lesz, amely teljes épületgépészeti átalakítást is magába foglal, ráadásul a vizesblokkok is új külsőt kapnak. A felújítások végeztével a szakrendelőben kap majd helyet a tüdőgondozó is, és remélhetőleg új rendelések indítására is lehetőség lesz.

Dióssi Csaba kiemelte, hogy a város vezetőségének mennyire fontos, hogy a város lakói az országos átlagnál magasabb szintű ellátásban részesüljenek. Ezért az önkormányzat tervbe vette az összes háziorvosi rendelő megújítását is a ciklus végéig.

forrás: dunakeszi.hu

Galéria

DunakesziHelyiegészségügySZTK