2024.06.15, Szombat

Dunakanyar Hangja hétvégi finálé

2016.02.25. 09:24

Február 27-én, azaz szombaton, 18:00-kor kerül sor a tehetségkutató döntőjére a VOKE József Attila Művelődési Központban. Dunakeszi Város Önkormányzatának támogatásával a belépés mindenkinek ingyenes.

Idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Dunakanyar Hangja Tehetségkutató Énekverseny. Az ALL DOOR Kft. támogatásával megvalósuló rendezvény helyszínéül az elmúlt évekhez hasonlóan Dunakeszin, a VOKE József Attila Művelődési Központ szolgál. A döntőre február 26-án, azaz most szombaton kerül sor, amikor is kiderül, hogy ki nyeri meg az idei versenyt.

A verseny döntőjébe több mint 100 jelentkező közül ezúttal 15 énekes jutott be, rajtuk kívül pedig színpadra lépnek az előző évek nyertesei is: Polgár László, Kováts Vera, Kádár-Szabó Bence, Huy Le Benji, Nagy Nóri és Fehér Lili is!

Az idei öttagú zsűriben helyet foglal Lábas Viki, a népszerű Margaret Island zenekar énekesnője, Szolnoki Péter, a Bon Bon zenekar énekese, Kaszás Géza színművész, Farkas Pál zeneigazgató, karmester, valamint Toldi Tamás énekes, dalszövegíró.

forrás: dunakeszi.hu

 

Galéria

DunakesziFókuszbanDunakanyarénektehetségfinálé