2024.07.24, Szerda

Ma éjjel Strandok Éjszakája

furdoszovetseg.hu

2016.07.29. 13:50

A megyében Ráckevén, Cegléden, Nagykátán, Százhalombattán, Szentendrén várják a fürdőzőket számos programmal.

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére 7. alkalommal kerül meghirdetésre a Strandok Éjszakája rendezvény. Egy holdfényes nyári éjszaka önmagában is romantikus hangulatot biztosít, ám a hazai fürdők és strandok olyan programot kínálnak július 29-én éjszakára, ami a forró nyári napok egyik felejthetetlen élménye lehet azoknak, akik kihasználják a nyitott kapukat az immár hetedik alkalommal megrendezett Strandok Éjszakáján. 

A programhoz csatlakozó fürdők száma évről évre növekszik, így a felfrissülni vágyók a fővárosban és az ország számos területén mazsolázhatnak a kínálatból. A lubickoláson kívül a kikapcsolódást és szórakozást igen gazdag paletta biztosítja: aquafitness, lézer-show, retro disco, Ms. és Mr. Strand verseny, éjszakai vízi aerobic, Sumo bajnokság, divatbemutató, koktél-show, különleges masszázsok stb. csak néhány lehetőség a fürdők és strandok egyéni programjai közül. A legtöbb fürdő a Strandok éjszakáján éjfélig, de akár hajnal 2 vagy 4 óráig is nyitva tart.

A boldogságban úszni nem is lehetetlen, csak ki kell használni a Magyar Fürdőszövetség által megálmodott és létrehozott nagyszerű kezdeményezést.


A programok részletes információi a csatlakozott fürdők honlapjain és tájékoztató felületein:

Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidő Központ www.cegledfurdo.hu

V-8 Uszoda és Szabadidőközpont - Szentendre www.v-8.hu

Nagykátai Gyógy- és Strandfürdő www.nagykatastrand.hu

Százhalombatta önkormányzat Városi Szabadidő Központ www.vszk.battanet.hu

Aqua Land Termál és Élményfürdő www.aqua-land.hu

 

forrás: furdoszovetseg.hu / termalfurdo.hu / nagykatastrand.hu