2024.03.28, Csütörtök

Jobb szolgáltatásra kötelezték a UPC-t Monor környékén

gyomroihirhatar.hu

2017.12.02. 09:07

A GVH határozatot hozott, a vállalat pedig 1 milliárd forintból fejleszt.

Hirdetés

 

A Gazdasági Versenyhivatal döntése szerint a UPC Telekommunikációs Kft. hálózatfejlesztést hajt végre a monori központú internetszolgáltatási. Emellett a cég garantált termékportfólót, árcsökkentést és fogyasztói tájékoztatást is vállalt.

A 29-es telefonszámú körzetről szóló eljárás közben a UPC már a vizsgálati szakaszban is érdemben csökkentette az árakat, majd nyilatkozatot adott ki arról, hogy Csévharaszt, Hernád, Káva, Monorierdő, Nyáregyháza, Örkény, Pánd, Pusztavacs, Táborfalva, Tatárszentgyörgy, Újlengyel és Vasad környékén milyen kötelezettségeket vállal.

 

Milliárdos fejlesztést hajtanak végre

Ezeken a településeken a vállalat vagy monopolhelyzetben van vezetékes hálózataival, vagy vetélytársainak kicsi a piaci ereje, így a UPC 2018 első felében több mint 1 milliárd forintból hajt végre hálózatfejlesztést. Ezt részben saját költségből, részben pedig a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által kiírt forrásokból fedezik.

A holland központú távközlési szolgáltató vállalta: a fejlesztésekben létrehozott kommunkációs rendszerek árazási feltételei nem lesznek rosszabbak az országos feltételeknél, és az ügyfelek többletköltség nélkül iratkozhatnak fel.

MonorHelyiinternetNyáregyházaCsévharasztTatárszentgyörgyHernádKávaMonorierdőÖrkényPándPusztavacsTáborfalvaÚjlengyelVasad