2024.03.19, Kedd

Az év legjobb közösségi tere lett az HB Reavis Váci úti fejlesztése

magyarepitok.hu

2018.02.14. 10:48

Az ingatlanfejlesztő vállalat emellett az év tervezett kereskedelmi projektjének járó díjat is besöpörte az Agora Budapesttel.

Hirdetés

Február 8-án este ünnepélyes keretek között átadták Az Év Irodája 2017 díjait a Várkert Bazárban. Az HB Reavis ingatlanfejlesztő csoport városléptékű projektjéhez kapcsolódóan létrehozott Agora Park és Showroom 35 nevező közül érdemelte ki Az Év Közösségi Terének járó díjat. A független szakmai zsűri Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje díjat is az Agora Budapestnek ítélte, tehát az HB Reavis két kategóriában is elhozhatta az ingatlanszakmai elismerést.

Az Év Közösségi Tere kategóriában a zsűri azokat az építészeti szempontból is különleges, kreatív közösségi tereket értékelte, amelyek a minőségi kapcsolatok, a szabadidő és az innovatív gondolatok megosztásának egyedi vagy éppen újító helyszíneként szolgálnak.

 

„Nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen erős versenyben elhozhattuk az ingatlanpiac két meghatározó díját. Köszönettel tartozunk a neves építészeinknek, a XIII. kerületnek és a fővárosnak, valamint minden további szereplőnek és kollégának, akik segítségével formálhatjuk ezt a városrészt. Jelenleg a fejlesztés első ütemén dolgozunk, amelynek kivitelezése tavasztól lép látványos szakaszába”

– mondta Jan Hübner, az HB Reavis magyarországi ügyvezetője.

 

A közelmúltban nyílt napon nézhettük meg a készülő fejlesztést

Az HB Reavis 5000 négyzetméteres közparkja, közepén az egyedülálló konténer-bemutatótermével itthon eddig még nem látott különlegesség. A hat, tengereket megjárt hajózási konténerből készült high-tech showroom exkluzív módon, az építkezés helyszínén mutatja meg az Agora Budapest jövőbeli bérlőinek, hogyan épül leendő irodájuk. A 3 hónap alatt felépített épület terveit a MádiLáncos Stúdió készítette, egyedi bútorait pedig a Kinnarps biztosította A fejlesztő nemrég nyílt nap keretében engedett bepillantást a Showroomba, amit a jövőben rendszeresen megismételnek majd.

Nem megszokott itthon, hogy egy ingatlanfejlesztő a munkálatok idején közparkot alakítson ki a helyi közösség számára, de a HB Reavis szerette volna ezzel is kellemesebbé tenni számukra ezt az időszakot. Az első ütem építésének befejezéséig folyamatosan szerveznek itt közösségi eseményeket: február végéig például jégpályával várják a helyieket, az év további részében pedig családi, kulturális és gasztroprogramokat terveznek a helyszínen.

irodaHelyiingatlanfejlesztésközparkXIII. kerületHB Reavis