2024.04.23, Kedd

Új lakópark épül a Váci úti irodafolyosó mellett

magyarepitok.hu

2018.05.27. 10:37

A XIII. kerületi Kassák Residence-ben összesen 700 okoslakást fognak átadni három ütemben.

Hirdetés

Jól halad a magyar tulajdonú WING Zrt. első kifejezetten lakásépítési beruházása. A budapesti Váci úti irodakorridor közelében folyó fejlesztésben összesen hat darab, három-, hat- és nyolcemeletes tömb épül majd fel. A Kassák Residence elnevezésű lakópark egy több mint 2 hektáros, négy utca által határolt telken (Kassák-Klapka-Angyalföldi-Apály) épül, jelenleg a mélyépítési munkáknál tartanak - derül ki a WING sajtóközleményéből.

A három ütemben megvalósuló projekt első részében 231 okoslakást építenek fel, melyeket várhatóan 2019 második felében adnak át. A teljes beruházás végére elkészülő 700 lakást a magyar ingatlanfejlesztő LIVING ernyőmárkájában értékesítik.

 

 

A Kassák Residence-nek saját zöldterülete is lesz

A XIII. kerületi lakóparkot saját zöld belső parkkal és szolgáltatócentrummal alakítják ki. Az ingatlanközpontban többek között személyre szabott takarítási szolgálatot és car-sharing központot hoznak létre. Emellett egy teljesen felszerelt közösségi szerszámraktárt, illetve barkácsközpontot is kialakítanak, melyet a lakók igénybe vehetnek.

 

 

A fenntartható megoldásokat hangsúlyozzák a fejlesztésnél

Az energiahatékonyság is kiemelt szerepet játszik a beruházás során. A lakóépületeket úgy építik fel hogy azok tájolásának és homlokzatkiosztásának következtében az éves hűtési-fűtési költségek 30 százalékkal alacsonyabbak legyenek a hagyományos kialakítású lakásokhoz képest.

 

 

HelyiBudapestXIII. kerületlakóparkokostechnológiaWing Zrt.