2024.03.28, Csütörtök

Komoly bérlőt kapott a IX. kerület legújabb irodaháza

magyarepitok.hu, MTI

2018.08.31. 08:51

Átadták a Mill Park Irodaházban az IT Services új székházát.

Hirdetés

Budapesten átadták az IT Services Hungary Kft. (ITSH) új székházát. A legnagyobb magyarországi infokommunikációs szolgáltató a IX. kerületi Mill Park Irodaházban avatta fel a központját.


Hét szint a föld felett, három a föld alatt

A Tóth Kálmán utcai irodaház idén készült el a Skanska Magyarország Kft. 62,5 millió eurós (20,44 milliárd forintos) fejlesztésében, az A+ kategóriás projekt tavaly februárban rajtolt el. A Mill Park két héttel ezelőtt az Erste Alapkezelő tulajdonába került.

Az irodaház két épület együtteseként összesen 36.000 négyzetméternyi bérelhető irodaterületet foglal magába a korábbi hírek szerint, a komplexum a Leed Gold minősítéssel rendelkezik. Az épület 4500 négyzetméteres szintekkel jött létre. A földszintből és 7 irodaszintből álló komplexum háromszintes mélygarázst kapott.


ITSH: jelentős növekedés indult be

A székház átadóján az ITSH ügyvezető igazgatója szavaiból kiderült, a központban több mint 17 ezer négyzetméteren 2500 munkavállalót alkalmaznak. „A budapesti székház is azt jelzi, hogy a cég minden szolgáltatása jelentős növekedés előtt áll” – fogalmazott Erik Slooten.

Az ITSH a német T-Systems International leányvállalataként több mint 4600 munkavállalóval dolgozik Magyarországon. Az ITSH eddig két telephellyel bírt Budapesten, a mostani költözésnek köszönhetően egy helyen lesznek a fővárosi munkatársai.

irodairodaHelyiingatlanfejlesztésSkanska Magyarország Kft.