2024.04.19, Péntek

Budapesti beruházásokkal nyerte el az Év fejlesztője díjat a Wing

magyarepitok.hu

2018.12.13. 16:47

A hazai ingatlanfejlesztő az idén tizedik alkalommal megrendezett CIJ Awards Hungary gálán kapta meg az elismerést.

Hirdetés

Az „Év fejlesztője” (Best Overall Developer of The Year) elismerésben részesült Magyarország piacvezető ingatlanfejlesztő vállalata, a WING Zrt. - áll a vállalat közleményében. A december 12-én zajlott Construction & Investment Journal (CIJ) Awards Hungary díjátadó ünnepségen a vállalat sikeres ingatlanpiaci szerepvállalását, egyben kiemelkedő fejlesztéseit ismerték el.

A Winghez 2018-ban olyan nagyszabású irodaberuházások köthetőek, mint az új Telekom székház, vagy az Ericsson székház, illetve szállodafejlesztés terén az ibis styles Budapest Airport Hotel. Szintén kiemelhető a közelmúltban a Wizz Air számára létesített egyedülálló felszereltségű repülési oktatóközpont, illetve a folyamatban lévő beruházásai közül a Kassák Residence lakópark – mellyel a vállalat a lakóingatlan piacra is belépett - továbbá az újgenerációs Evosoft székház és a Liberty Irodaház.

A Marriott Hotelben idén tizedik alkalommal megrendezett eseményen az ingatlanszakma valamennyi rangos képviselője jelen volt. A CIJ által életre hívott elismerés a régiós kereskedelmi ingatlanpiac egyik legrégibb szakmai elismerése.

Noah Steinberg átveszi a díjat

A WING-nek évről-évre sikerül bizonyítani elhivatottságát a hazai ingatlanpiac iránt. Az idei évben is nagyszabású fejlesztéseket hajtottunk végre a piac különböző szegmenseiben. Az átvett díj visszaigazolja, hogy munkánk révén valódi értéket teremtünk, egyúttal jelzi a magyar ingatlanpiacon betöltött meghatározó szerepünket” – emelte ki Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

HelyiingatlanfejlesztésnívódíjakWing Zrt.