2024.03.29, Péntek
105 új lakással gazdagodik Angyalföld
WING

105 új lakással gazdagodik Angyalföld

magyarepitok.hu

2019.01.10. 09:48

Magyar fejlesztő beruházásában zajlik le teljesen új fejlesztés Budapest északi részén, melynek során egy hétszintes lakóparkot adnak át.

Hirdetés

Újabb jelentős ingatlanprojekt növeli a fővárosi XIII. kerület otthonainak számát a Váci úti irodafolyosó közelében. A WING Zrt. közleményt adott ki, miszerint a Béke térről nyíló Országbíró utcában építik fel a hétszintes Metropolitan Gardent, melyet várhatóan 2020 nyrán adnak majd át.

 

 

A jó életszínvonal a cél

A hazai ingatlanfejlesztő smart megoldásokat alkalmazó LIVING márkájának második lakóparkjaként (ide tartozik még a Kassák Residence is) felépülő Metropolitanben 105 lakást fognak átadni, melyek mérete a 33 négyzetméterestől a 110 négyzetméteresig terjed majd és mindegyik egység saját teraszt is kap.

A 14-es villamos közvetlen közelében felépülő létesítmény alatt mélygarázst is kialakítanak a lakóknak, illetve a tetőszinten budai panorámájú penthouse apartmanokat adnak majd át. A Metropolitan Gardens közelében fekszik a Florisdorf sétány parkosított területe is. Az ingatlanok árusítását már meg is kezdték.

 

 

HelyilakásépítésBudapestAngyalföldXIII. kerületúj építésű lakások