2024.04.18, Csütörtök
Rákosmentén és Maglódon is teljesen megújult a Spar
Illusztráció

Rákosmentén és Maglódon is teljesen megújult a Spar

SPAR Magyarország

2019.04.12. 08:00

A modern megjelenés mellett átalakították az áruházak eladótereit, ahol mostantól környezetkímélő technikákat alkalmaznak.

Hirdetés

Megnyílt a vállalat modernizációs programjában felújított SPAR szupermarket Maglódon és a fővárosi Rákosmentén is. A két üzlet korszerűsítésére 752 millió forintot fordítottak – derül ki a vállalat sajtóközleményéből.

„Célunk, hogy vevőinknek mindegyik áruházunkban minél szélesebb áruválasztékot és a legmodernebb szolgáltatásokat, például a népszerű gyorskasszák rendszerét kínáljuk" – mondta Maczelka Márk kommunikációs vezető.

Gyorsabb lett a vásárlás

Maglódon teljes egészében átalakították az eladóteret és a berendezést is lecserélték. Ennek köszönhetően új arculatú csemege- és grillpult, valamint látványpékség fogadja a vevőket. Az üzletbe a könnyebb és gyorsabb vásárlást segítő önkiszolgáló kasszákat is telepítettek.

A felújítás során energiatakarékos és környezetbarát technológiákat alkalmaztak: többek között hatékony LED-lámpák világítják meg az eladóteret, környezetkímélő CO2 alapú hűtéstechnikát alkalmaznak és az új hűtőbútorokon tolóajtók biztosítják a jobb szigetelést.

Rákosmentén is ügyeltek a környezettudatosságra

A fővárosi Rákosmente kerületében, a Jászapáti utca 71-75. szám található szupermarketben is modernizálták a főhomlokzatot, emellett itt szintén teljesen megújították az eladóteret. A kényelmesebb és gyorsabb vásárlást segíti az új belső bútorzat is, amit önkiszolgáló pénztárgépekkel egészítettek ki.

A csemegepult új arculatot kapott, a pékáru részleget ebben a szupermarketben is hátultöltős adagolókkal korszerűsítették. Új hűtőket is elhelyeztek az üzletben, a tolóajtós tárolók mellett az új berendezések hűtik a kényelmi termékeket, valamint a salátabár friss készítményeit. Akárcsak a maglódi üzletben, itt is környezetkímélő és energiatakarékos technológiákra cserélték az áruház komplex világítási és hűtéstechnikai rendszerét.

HelyiBudapestbevásárlóközpontinnovációkörnyezetvédelmi beruházás