2024.07.20, Szombat
Szigetszentmiklóson épített csarnokot a piacvezető gépbérbeadó
CME Kft.

Szigetszentmiklóson épített csarnokot a piacvezető gépbérbeadó

magyarepitok.hu

2019.04.03. 10:21

Meghaladta az ezer darabot az eddig Gépbér néven ismert vállalat flottája, mely a huszadik évfordulóján felvette belga anyavállalatának a nevét.

A gépek bérbeadásában itthon piacvezető Gépbér-Hungária Kft. (a belga Mateco Csoport tagja) április 1-jével Mateco-Hungary néven folytatja tovább tevékenységét. Az egységes márkanév használatát a Gépbér új szigetszentmiklósi csarnokában tartott exkluzív eseményen jelentette be a két cég vezetősége.

 

A képre kattintva galéria nyílik (CMS Kft.)

 

Miután a tavalyi évben a Gépbér flottája átlépte az ezres gépszámot, jelentősen megnövekedett a gépek tárolási helyigénye. Ezt biztosítandó épült fel az új Pest megyei csarnok, melynek fő funkciója a gépek és tartozékaik tárolása sé az elektromos gépek töltése. Emellett kialakításra került benne egy oktatóterem is, ahol OKJ-s gépkezelői képzéseket tartanak majd – derül ki a fejlesztést és névváltoztatást bejelentő sajtóközleményből.

 

A legmodernebb technológiákkal látják el a piacot

A csarnokot ünnepélyes szalagvágással avatta fel Farkas Csaba, a Mateco-Hungary Kft. ügyvezetője, valamint a Mateco Holding vezérigazgatója, Armin Rappen. „A Gépbér központi értékei mindig is a tudás, a szolgáltatás minősége, a kiszámíthatóság és az emberközpontúság voltak. A vezetőség minden döntése a hosszú távon fenntartható fejlődésre és az eredményes gazdálkodás irányult. Nem lesz ez másképp a névváltozás után sem, hiszen megtaláltuk az ideális partnert, akivel együtt stabil, fenntartható, folyamatos fejlődésre képes jövőt építhetünk.” – emelte ki a magyar cég ügyvezetője.

 

 

A Mateco Holding flottáját világszerte több mint 30 ezer bérelhető gép alkotja. Az Európában több mint 60 saját telephellyel és a világon több mint 80 partnerrel rendelkező cég célja, hogy a legmodernebb emelési technológiákat biztosítsák ügyfeleik számára. Az egyesülésnek köszönhetően a cégcsoport még több projekt megvalósításában vehet részt, még nagyobb sikereket érhet el. Ezt a cégcsoport vezérigazgatója, Armin Rappen is hangsúlyozta köszöntő beszédében.

 

Hatalmas gépállománnyal érték el a piacvezetői pozíciót

 

 

A hazai flottában 56 m a legnagyobb elérhető magasság a csuklós teleszkópos emelő segítségével, de a cégcsoporton belül rendelkezésre áll olyan teleszkópos személyemelő, amely 100 m-es magasságot is képes elérni. Ha az a Mateco összes emelőgépet egymás tetejére állítaná – átlagos emelési magassággal számolva –, 33 Mount Everest magasságig érne el a géptorony. Nincs a világon olyan cég jelenleg, amely ennél magasabbra emelkedne.

Galéria

HelyiSzigetszentmiklósépítőipari gépekKÉSZ Zrt.Mateco-Hungary Kft.Gépbér-Hungária Kft.