2024.04.23, Kedd
Újabb hotel Budapesten: Hilton Garden Inn nyílt meg
mti.hu

Újabb hotel Budapesten: Hilton Garden Inn nyílt meg

mti.hu

2019.07.10. 12:46

Az Operaháztól és a Szent István Bazilikától pár lépésre található létesítmény 214 szobával és 3 rendezvényteremmel is rendelkezik.

Hirdetés

Megnyílt az első magyarországi Hilton Garden Inn Citi Center hotel Budapesten. A Hilton csoport legújabb 214 szobás szállodája 50 embernek adott munkát. A szálloda építése 2015-ben kezdődött, kisebb szünetekkel 3 évig épült.

A Hilton Garden Inn a fővárosi hatodik kerületében a Lázár utcában néhány lépésre található az Operaháztól és a Szent István Bazilikától, így ideális helyszín a város legnevezetesebb pontjait felfedezni kívánó utazóknak.

A szállodában három rendezvényterem van, amelyek közül a legnagyobb 100 fő befogadására képes. A hotel egyik különlegessége, hogy az étteremben helyi alapanyagokból főznek, és helyi kézműves söröket is felszolgálnak.

 

Hetente új hotelt nyit a 100 éves szállodalánc

Alexandra Murray, a Hilton's Focused Service Operations európai, közép-keleti és afrikai régióért felelős alelnöke elmondta, hogy az idén 100 éves Hilton szállodalánc dinamikusan bővül. Az utóbbi időszakban hetente nyit új szállodát a régióban. Európában már 65 Hilton Garden Inn működik, Magyarországon ez az első ilyen márkájú hotel. A terveik között szerepel, hogy Budapesten kívül is nyitnak majd szállodát - mondta.

A Hilton egyike a világ vezető szállodaipari vállalatainak, 113 országban és területen üzemeltet 5700 szállodát, amelyekben összesen több mint 923 ezer szoba van. A Hilton Garden Inn lánchoz 42 országban több mint 820 hotel tartozik.

HelyiBudapestHotelszállodaberuházás