2024.03.29, Péntek
Az országban egyedülálló rezidenciák épülnek a Váci út közelében
Látványtervek - kassakresidence.hu

Az országban egyedülálló rezidenciák épülnek a Váci út közelében

magyarepitok.hu

2019.08.10. 10:11

A teljeskörűen felszerelt szerszámos raktár mellett csomagpont és takarító szolgáltatás is gondoskodik a leendő lakók kényelméről a fővárosi lakóparkban.

Hirdetés

Elérte legmagasabb pontját a LIVING ingatlanfejlesztő első lakóprojektje, a Kassák Residence. Az építkezés a menetrendnek megfelelően halad, jelenleg a homlokzatok szigetelése és az ablakok beépítése zajlik. A lakópark átadására 2020 elején kerül sor. Magyarország első, közösségi szolgáltatásokkal rendelkező innovatív lakófejlesztése mögött a LIVING anyavállalata, a Wing Zrt. áll.

A 231 lakás több mint 90 százaléka már elkelt, azonban a fennmaradó lakásokra még kihasználható a 20-80 százalékos fizetési ütemezés, valamint a kedvezményes, 5 százalékos adókulcs. . A Wing Zrt. a nagy sikerre való tekintettel pedig már bejelentette a Kassák Passage-ra keresztelt második ütem értékesítését is.

 

Közel  a belvároshoz mégis csendes helyen épült

A 231 lakást kínáló Kassák Residence a XIII. kerületben, a Váci úttól csupán néhány utcányira, azonban mégis nyugodt és családias környezetben épül, így a kiváló közlekedési kapcsolatok és a belváros közelsége mellett is biztosított a nyugalom.

„A lokáció kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a Kassák Residence leendő lakóinak ne kelljen kompromisszumot kötniük: a gyors belvárosi kapcsolat és a kertvárosias környezet mellett fontos szempont volt a lakópark közvetlen vonzáskörében elérhető szolgáltatások sokszínűsége” – mondta Martin János, a Wing Zrt. lakóprojektekért felelős igazgatója.

 

Egyedülálló szolgáltatások az országban először

A Kassák Residence Magyarországon elsőként kínál közösségi szolgáltatásokat a jövendőbeli lakók számára: a prémium autómegosztó szolgáltatás és a teljeskörűen felszerelt szerszámos raktár mellett csomagpont és takarító szolgáltatás gondoskodik a kényelmes mindennapokról.

A Kassák Residence-ben hatékony alaprajzú, magas műszaki színvonalú és energiahatékony lakások épülnek, a 30 négyzetméteres stúdiólakásoktól kezdve a 130 négyzetméteres tetőteraszos, panorámás apartmanokig. A  legnagyobb számban 50 négyzetméter körüli lakások közül lehet választani.

Galéria

HelyilakásépítésBudapestinnovációWing Zrt.új építésű lakásokVáci út