2024.04.26, Péntek
Munkás Hotel: Szállodai szolgáltatás, munkásszálló áron
Fotók: Munkás Hotel

Munkás Hotel: Szállodai szolgáltatás, munkásszálló áron

magyarepitok.hu

2020.06.27. 08:00

Igényes, légkondicionált szobákkal, szállodai minőséggel és teljes ellátással várja az építőiparban dolgozókat a budapesti Munkás Hotel.

Hirdetés

Hotel színvonalú munkásszálló nyílt Budapest 11. kerületében, a Hunyadi Janos út 2. szám alatt. A hotel alapítóinak fő célja, hogy az építőipari szakemberek megfelelő körülmények között kapcsolódhassanak ki, hiszen a jó teljesítményhez fontos, hogy a munkavállaló kipihent legyen.

A hotel 240 fő befogadására alkalmas, egy vagy akár több ágyas leosztásban is. A vendégeket pedig több mint 100 modern, légkondicionált szoba várja mely Wifi-vel, Tv-vel, saját fürdőszobával és hűtőszekrénnyel is fel van szerelve.

 

 A képre kattintva galéria nyílik!

 

Kényelem és rugalmasság

Mivel a szakemberek legtöbbször hajnalban távoznak és esetenként késő éjjel is érkezhetnek, a hotel 24 órás recepciót és porta szolgálatot, igény szerint reggelit, valamint ingyenes parkolási lehetőséget biztosít akár teherautó részére is.

Továbbá a szállóvendégeknek igény szerint főzési és mosási lehetőség is biztosított, a közösségi teremben pedig garantált a kikapcsolódás és sportolási lehetőségek is.

Elsősorban cégek jelentkezését várja a szálloda, hosszú távú bérlőinek pedig egyedi, kedvező ajánlatokat, hetente két takarítást és egy ágyneműcserét kínál, de természetesen minden további érdeklődőt és magánszemélyt is szívesen látnak.

További részletekért ide kattintva látogasson el a Munkáshotel hivatalos oldalára,

vagy érdeklődjön személyesen a [email protected] e-mail címen.

Galéria

HelyiBudapestépítőiparHotelszálloda