2024.03.19, Kedd
6000 négyzetméterrel bővült a SPAR üllői logisztikai központja
Fotók: Weinberg ’93 Kft.

6000 négyzetméterrel bővült a SPAR üllői logisztikai központja

magyarepitok.hu

2020.11.30. 10:40

A SPAR Magyarország üllői logisztikai központja mintegy 6 000 négyzetméterrel bővült, a kivitelezést a Weinberg végezte.

Hirdetés

Befejeződött a SPAR logisztikai raktárának bővítése Üllőn, melyet a Weinberg ’93 Kft. végzett el. A mintegy 6000 négyzetméter hasznos alapterületű csarnok építése 2020 januárjában kezdődött, a használatbavételi engedély megszerzése pedig 2020 szeptemberében történt.

A kivitelezés I. üteme volt a Weinberg egyik olyan munkája, amely a koronavírus-járvány első hullámával egybeesett. A cégnek egy új, kihívásokkal teli környezetben kellett a feszes ütemtervet tartania.

 

A SPAR ennek az időszaknak egy stratégiai fontosságú gazdasági szereplője volt, mivel egy élelmiszerkereskedelmi vállalatról van szó, így a gyors és pontos kivitelezés nem csak a határidő teljesítését szolgálta, hanem az ország biztonságos élelmiszer-ellátását is.

A munkavégzés során kihívást jelentett a koronavírus-járvány miatt kialakult beszerzési nehézségek megoldása. A Weinbergnek számos gépet, berendezést kellett úgy kiváltania és megrendelnie, hogy az építési anyagok beszállítása határidőre biztosított legyen.

A projekt határidőn belül, magas minőségben készült el a Weinberg munkája segítségével.

 

 

Weinberg '93 Építő Kft.HelyilogisztikaÜllőlogisztikai központ