2024.04.19, Péntek
Szerkezetkész a Bikás park különleges megoldásokkal épülő új lakóparkja
Látványtervek: LIMA Architecture & Interior Design

Szerkezetkész a Bikás park különleges megoldásokkal épülő új lakóparkja

2020.11.18. 13:41

A Bayer Construct kivitelezésében megvalósuló projekt keretében 168 darab lakás készül, melyek jövő év második felében költözhetőek lesznek.

Hirdetés

Elérte a legmagasabb pontját a XI. kerület egyik legnépszerűbb részén, a Bikás park mellett épülő VABA Apartments. A Bayer Property fejlesztésében és a Bayer Construct kivitelezésében megvalósuló 168 darab lakás különlegessége, hogy magas színvonalú bútorokkal berendezve vehetik majd át leendő tulajdonosaik 2021 második felében.

Az otthonok belsőépítészeti terveit a nemzetközileg elismert LIMA készítette, ráadásul az átadás határideje is garantált, hiszen a projekt minden eleme egy szakértői kézben összpontosul.

 

Látványtervek: LIMA Architecture & Interior Design

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel a hagyományos bokrétaavató ünnepség ugyan elmaradt, de a munka egy pillanatig sem állt meg, így az alkalmazott csúcstechnológiának köszönhetően hat hónap alatt szerkezetkész lett a három tornyos, tízemeletes VABA Apartments.


A legmagasabb minőségben, garantáltan határidőre épül

A XI. kerület egyik legnépszerűbb részén, a Bikás park mellett épülő társasház és a hozzá tartozó 4 000 m2 irodaterület a Bayer Property fejlesztésében, és anyavállalata, a Bayer Construct kivitelezésében valósul meg, így a projekt minden eleme egy kézben összpontosul, ami kiemelt biztonságot, és minőségi, megvalósulási garanciát jelent a leendő vásárlóknak és bérlőknek.

Emellett az épületegyüttes a legmodernebb építőipari technológiákkal készül, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően, a hosszútávú üzemeltetéséről pedig szintén a Bayer Construct cégcsoport egyik tagja gondoskodik.

 

Látványtervek: LIMA Architecture & Interior Design

A szerkezetkész állapot megvalósításához a kivitelező Bayer Construct:

  • 40 000 m3 földet mozgatott meg,
  • 14 800 m3 betont használt fel és
  • 1 640 tonna acélt épített be.

Az építkezésen három toronydaru és több mint 300 szakember dolgozott 2020 áprilisa óta.

A megvalósuló fejlesztés kivitelezés-technológiai különlegessége, hogy egyedi hálós szerkezeti építéssel készült, mely során a teljes falszerkezet betonacél szerelését kiváltották, így a munkafolyamatoknál a szokásos munkaerőállomány felével sikerült kétszeres kivitelezési sebességet produkálni.


Elegáns, bútorozott otthonok

A kiváló közlekedési kapcsolatokkal, de mégis zöld környezetben épülő VABA Apartments-ban letisztult és elegáns lakások lesznek kialakítva, előre meghatározott belsőépítészeti stílusokban. A lakások belsőépítészeti terveit a nemzetközileg is elismert LIMA Architecture & Interior Design készítette, a fejlesztő Bayer Property pedig ezen terveknek megfelelően az összes lakást bebútorozva kínálja majd.

A felső-középkategóriás, elegáns, energiatakarékos otthonokat jövő év második felében vehetik majd át tulajdonosaik, de előzetesen már 2020. november 18-tól regisztrálhatnak az érdeklődők.

 

Látványtervek: LIMA Architecture & Interior Design

 

Galéria

HelyiBudapestlakóparkBayer Construct Kft.LIMA Architecture & Interior Design