2021.02.27, Szombat
Az MTK érkezik a Sóstóra, visszavághat őszi vereségéért a Vidi
Illusztráció: Pixabay

Az MTK érkezik a Sóstóra, visszavághat őszi vereségéért a Vidi

szekesfehervar.hu

2021.02.13. 07:49

Az OTP Bank Liga 21. fordulójában az ötödik helyen álló MTK-t fogadja a MOL Fehérvár a MOL Aréna Sóstóban, vasárnap 17 órakor. A szezonban másodszor játszik a Vidi a fővárosiakkal, novemberben idegenben 3-1-re kikapott tőlük.

Hirdetés

 

Első vereségét szenvedte el a Vidi a bajnokságban november 7-én, amikor kikapott a Hidegkuti Stadionban. Az MTK Cseke, Schön és Miovski góljával már 3-0-ra vezetett, amikor Stopira szépíteni tudott. A visszavágás lehetősége vasárnap érkezik el. A MOL Fehérvár most kifejezetten rossz sorozatban van, négy legutóbbi bajnokijából hármat elvesztett és csak egy pontot szerzett. Utoljára a "tavaszi" rajton, az Újpest ellen tudott nyerni a Vidi, azóta a Kisvárda, a Honvéd és a Ferencváros legyőzte, és a Mezőkövesddel is csak gól nélküli döntetlent játszott.

A Magyar Kupában kivívott, Vasas elleni továbbjutás után most a bajnokságban igyekszik javítani tehát Márton Gábor csapata, amely a Fradival szemben tizenhat pontos hátrányban van, és a legutóbbi fordulóban a Puskás Akadémia is megelőzte, több eddigi győzelmének köszönhetően. A második helyért zajlik nagy küzdelem, ebben az MTK legyőzésével léphet egyet előre a fehérvári csapat, vasárnap 17 órától. A mérkőzés zárt kapus, a szurkolók az M4 sport közvetítésében kísérhetik figyelemmel.

HelyiVidiMTK