2024.04.18, Csütörtök
„Összefogásban az Erő” jótékonysági koncert Simonpusztán
Képek: Sárréti Média

„Összefogásban az Erő” jótékonysági koncert Simonpusztán

Sárréti Média

2022.03.08. 11:30

A szomszédos háború miatt menekültek ezrei érkeznek naponta hazánkba, menedéket és nyugalmat keresve, akik segítségre szorulnak. Soha nem látott módon, egy emberként állt oda a teljes országunk, megmutatva, hogy „Összefogásban az Erő”, tud, és akar segíteni a Magyar. A Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ is segít, szállást és étkezést biztosított negyven főre, az érdiek adományainak köszönhetően pedig mindennel el tudják őket látni. Ezenkívül egy jótékonysági eseményt is szerveznek Simonpusztán, a menekülni kényszerülők támogatása céljából.

Hirdetés

Az Érd mellett található helyszínen március 12-én 16 órai kezdettel népszerű sztárvendégek közkedvelt dalokkal szórakoztatják a közönséget, a cél, hogy minél több adományt tudjanak eljuttatni a Híd Kárpátaljáért segélyprogramhoz.
 

Képek: Sárréti Média

 

"Rendkívüli helyzet van, melyet a hazai sztárvilág is felismert. Összefogással, nagyszabású jótékonysági gálakoncert szerveződése indult meg, segítve ezzel is a menekültek helyzetén. Folyamatosan jelentkeznek énekesek, zenészek és színészek a gálakoncerten való ingyenes fellépésre, erősítve a rendezvény jótékonysági erejét. Ám sok szeretettel várjuk még a hazai művészvilág jeles képviselőit, akik éreznek magukban energiát, hogy fellépésükkel erősítsék ezen nagyszerű kezdeményezés sikerét" - mondta István Gábor, a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ vezetője, aki hozzátette:

Nagy örömmel tölt el minket, itt a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központban, hogy helyszínt és szervezést biztosíthatunk ennek a lélekemelő eseménynek. A legjobb helyszín a központ, mivel mi is negyven menekültet fogadtunk be, akik várják a segítséget, a háború végét! Nagy szeretettel várunk mindenkit március 12-én 16 órai kezdéssel „Összefogásban az Erő” jótékonysági ingyenes gálakoncertünkre, ahol a helyszínen egész délután 14 órától este 21 óráig adományozni lehet. A pénzbeli adományok továbbításáról a Híd Kárpátaljáért segélyprogramhoz a Takarékbank gondoskodik, a tárgyi adományokat az Ökumenikus Segélyszervezet juttatja el.
 

 

A nap háziasszonya és a jótékonysági koncert ötletgazdája: Zoltán Erika

Eddigi fellépők:

Sasvári Sándor - Feke Pál - Kuczmann Ágnes - Tóth Renáta - Vincze Lilla - Kiki - DR BRS - Csondor Kata - Varga Miklós - Kefir - Dj Dominique - Laklóth Aladár - Mészáros Árpád Zsolt - Sasvári Léna - Széchenyi Petra és Széchenyi Krisztián

Közreműködik a Magyar Történelmi Színház és a Magyarock Dalszínház társulatai. Médiatámogató a TV2 Csoport.

További információ: https://www.facebook.com/events/1896267033917716/?ref=newsfeed

HelyiSimonpusztaSzőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központsegélyjótékonyságkoncert