2024.03.28, Csütörtök
Hamarosan átadják a fenntartható jövőt szolgáló lakásokat a 13. kerületben
Látványtervek: livinghomes.hu

Hamarosan átadják a fenntartható jövőt szolgáló lakásokat a 13. kerületben

magyarepitok.hu, livinghomes.hu, LIVING Homes/Facebook

2022.05.27. 11:14

A Kassák Passage lakásai energiahatékonyak, AA energetikai besorolásúak. Az ilyen ingatlanok lépést jelenthetnek a fenntartható jövő felé.

Hirdetés

A fővárosi Kassák Passage a Kassák Residence folytatásaként épül meg a LIVING fejlesztésében. A LIVING Magyarország egyik legnagyobb ingatlanvállalkozása, a WING lakóingatlanokra specializálódott márkája.

A projekt lassan a végéhez ér, a lakások átadása 2022 második felében várható.

A lakópark a XIII. kerület dinamikusan fejlődő városrészében, a Klapka utcában található, mindössze egy utcányira a Váci úttól és annak irodafolyosójától. Ebben az új ütemben 262 lakás épül fel két épületben.

A lakópark szerkezetépítéséről korábbi cikkünkben olvashatnak, amelyet az Épszerk-Pannónia Invest Kft. végzett és a fejlesztéshez a MEVA Zsalurendszerek Kft. eszközeit is igénybe vették.

Látványtervek: livinghomes.hu

A tudatos jövő otthona zöld

A Kassák Passage lakásai energiahatékonyak, az ilyen ingatlanok lépést jelenthetnek a fenntartható jövő felé. A LIVING Facebook oldalán megjelent bejegyzés szerint AA energetikai besorolásúak ezek a lakások.

Az Országos Tanúsító Központ honlapja szerint az AA energetikai besorolás hivatalos elnevezése „Közel nulla energiaigényre vonatkozó követelménynél jobb”. Az ebbe a kategóriába tartozó ingatlanok energiafogyasztása alacsony, a kategória elérésének jogszabályi feltétele a megújuló energiaforrások használata, így ezek az ingatlanok minden esetben rendelkeznek valamilyen környezetbarát energiatermelési móddal.

A fejlesztő honlapján olvasható, a Kassák Passage-ban a lakások tudatos tervezésével és a jövőbeni felhasználói igények elemzése által megtervezett közösségi alkalmazásokkal hatékonyabb, a környezet védelme szempontjából fenntarthatóbb társasházi működés valósítható meg. A lakók bármikor élvezhetik a közösségi szolgáltatások előnyeit, melyek erősítik a lakóközösséget.

A Kassák Passage épületeit hatékony alaprajz és az átlagnál magasabb szintű kivitelezési minőség jellemzi - szem előtt tartva a környezettudatosságot és energiahatékonyságot.

A Kassák projekt a harmadik ütem elkészültével válik majd teljessé és a mintegy 700 lakásos tömb részét fogja képezni egy több mint 9000 négyzetméteres saját park. Többségében stúdió-, 1 hálószobás és 3 szobás lakásokat alakítanak ki, melyek átlagon felüli műszaki minőséggel rendelkeznek.

Galéria

HelyiBudapestlakóparkÉpszerk-Pannónia Invest Kft.MEVA Zsalurendszerek Zrt.LIVING