2024.03.29, Péntek
IV. Érdi Vágta - egész napos családi rendezvény Simonpusztán
Fotók: Sárréti Média

IV. Érdi Vágta - egész napos családi rendezvény Simonpusztán

Sárréti Média

2022.07.22. 10:00

Kalandos rendezvénnyel, érdekes családi programokkal várják a gyerekeket és felnőtteket a Nemzeti Lovaskultúra Központban. Július 23-án, idén már negyedjére rendezik meg az Érdi Vágtát, ismert művészek társaságában. Az esemény keretén belül állandó programok között szerepel: kézműveskedés, sétalovagoltatás, kirakodóvásár, kisállat simogató, tűzoltó gépjármű és felszerelések bemutatása.

Hirdetés

A Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület várja a családok apraját-nagyját, hiszen a színes eseményen biztosan mindenki megtalálja a kedvére való programokat.

Simonpusztán minden alkalommal az események teljes körű képet nyújtanak lovas kultúránkról, múltunkról és történelmünkről egyaránt. A szervezet a magyar kultúrát, hagyományokat helyezi az előtérbe, további célja, hogy hazánk kiemelkedő történelmi eseményeit jobban megismerjük, továbbá hogy a mai rohanó világban közelebb kerüljünk a lovakon keresztül a természethez, az állatszeretethez.

 

 

Kapunyitás: 10:30
Helyszín: 2030 Érd Simonpuszta, Nemzeti Lovaskultúra Központ
A belépés díjtalan!

Idén immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre Simonpusztán a Nemzeti Lovaskultúra Központban a Nemzeti Vágta ÉRDI előfutama

 

Állandó programok:

• kézműves sátor • sétalovagoltatás • interaktív istállólátogatás • kézműves kirakodóvásár • kisállat simogató • Rendvédelmi toborzás büntetés-végrehajtási sátorral és szolgálati gépjármű bemutatóval •Tűzoltó felvételi tájékoztató sátor • Tűzoltó gépjármű és felszerelések bemutatása.

- 11.30: IV. Érdi Vágta és Kishuszár vágta előfutamai
- 14.00: Simonpuszta NLHE növendékeinek bemutatója (Lovas karüsszel)
- 14.30: Dabasi Csikósok - interaktív csikósbemutató
- 15.30: ,,Néhány szó" - Molnár Ágnes és Mészáros Tamás könnyűzenei műsora
- 16.30: Széchenyi Produkció táncelőadás
- 17.00: Trükklovas bemutató
- 18.00: IV. Érdi Nemzeti Vágta döntő futam - 18.45: Díjátadó

Programváltozás jogát fenntartják.

 

 

Galéria

HelyiSimonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző EgyesületSimonpuszta