2024.04.16, Kedd
Közös koncertet ad Budapesten a Mötley Crüe és a Def Leppard
Illusztráció, unslpash.com

Közös koncertet ad Budapesten a Mötley Crüe és a Def Leppard

MTI

2022.10.23. 10:00

Világkörüli turnéjuk egyik európai állomásaként május 29-én Budapesten, az MVM Dome-ban koncertezik a Mötley Crüe amerikai glam metal és a Def Leppard angol hard rock-együttes.

Hirdetés

A két együttes idei nagysikerű észak-amerikai The World Tour elnevezésű turnéja után 2023-ban ismét koncertkörútra indul, amelynek első állomása február 18-án lesz a Foro Sol arénában, Mexikóvárosban. A latin amerikai koncerteket követően pedig 2023 májusától Európában koncerteznek - közölte a szervező Live Nation csütörtökön az MTI-vel.

"Azután, hogy végre visszatérhettünk a koncertekhez, egy monumentális nyári turnén vettünk részt az Egyesült Államokban és Kanadában, és most rendkívül izgatottak vagyunk, hogy ezt a hatalmas turnét elvihetjük a világ többi nagyvárosába, ráadásul Sheffieldben indíthatjuk el az európai részt, ahol nekünk 45 évvel ezelőtt ez az egész kezdődött. Nagyon várjuk, hogy találkozzunk veletek valamelyik állomáson!" - idézik Joe Elliott énekest, a Def Leppard egyik alapító tagját.

"Hihetetlenül jól éreztük magunkat ezen a turnén Észak-Amerikában a nyáron, és már alig várjuk, hogy 2023-ban a világ többi részére is elvigyük a show-t. Crüeheads-ek Latin-Amerikában és Európában: készüljetek! Jövünk hozzátok, és alig várjuk, hogy láthassunk benneteket jövőre!" - írta a Mötley Crüe.

A Def Leppard 2022 májusában adta ki tizenkettedik stúdióalbumát, a Diamond Star Halos-t. Az album első helyen debütált az Apple és az Amazon Music listáin, valamint Top10-ben a Billboard albumlistáján, így ez lett a banda pályafutásának nyolcadik Top 10 albuma - olvasható a koncertszervező közleményében.

HelyiBudapestkoncert