2024.05.01, Szerda
Október 23. - Családi napot és hangárlátogatást szervez a hadtörténeti múzeum
Kép: HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum/facebook

Október 23. - Családi napot és hangárlátogatást szervez a hadtörténeti múzeum

MTI

2022.10.22. 10:00

Hangárlátogatással és családi nappal készül a Honvédelmi Minisztérium (HM) Hadtörténeti Intézet és Múzeum az október 23-ai nemzeti ünnepre.

Hirdetés

Az intézet Facebook-oldalán azt írta, szombaton és vasárnap 9 és 15 óra között ismét megnyitják a látogatók előtt a Haditechnikai Gyűjtemény Kerepesi úti hangárát, ahol az első világháborútól az 1956-os forradalom és szabadságharcig bezárólag haditechnikai eszközök bemutatásával hozzák közelebb a látogatókhoz a történelem különböző korszakait.

Vasárnap családi nyílt napot is szerveznek: többek között hagyományőrző és fegyverbemutatókkal,  könyvbörzével, airsoft fegyveres céllövészettel, kézműves foglalkozásokkal várnak minden érdeklődőt.

A hangárlátogatáshoz előzetes regisztrációra nincs szükség, belépni a Stróbl Alajos utca felől lehet.
 

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „CSALÁDI ÉS NYÍLT NAP A HADTÖRTÉNETI MÚZEUM HANGÁRÁBAN! Október 22-én és 23-án ismét látogatható Haditechnikai Gyűjtemény hangára a Kerepesi úton. Október 22-én a nemzeti ünnep alkalmábó ismételten szeretettel várjuk minden kedves látogatónkat Kerepesi úti nangárunkban. 22-én szombaton nyílt nap keretein belül megtekinthető‘k Hadtörténeti Múzeum haditechnikai eszközei az első világhábor útól az 1956-os forradalom és szabadságharcig. 23-án, vasámap Családi Napra invitáljuk látogatóinkat több izgalmas programmal: fegyver bemutató könyvbörze Hadtörténeti Intézet és Múzeum kiadványaiból .kézműves foglalkozás .céllövés (airsoft-fegyverekkel) Nyitva tartás: 9.00-17.00 Cím Budapest, Kerepesi 29/B BELÉPÉS STRÓBL ALAJOS UTCA SAZ OSZTALY UTCA KERESZTEZÖDESE FELŐL! programok előzetes regisztráció nélkül, ingyenesen látogathatóak!”
Kép: HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum/facebook
HelyiBudapestHadtörténeti Intézet és Múzeumkiállításcsaládi nap