2024.04.27, Szombat
Kezdődik a jubileumi Harley-Davidson fesztivál Budapesten, forgalomkorlátozások várhatóak
Fotó: budapestinfo.hu

Kezdődik a jubileumi Harley-Davidson fesztivál Budapesten, forgalomkorlátozások várhatóak

MTI, budapestinfo.hu

2023.06.23. 08:47

Motorkerékpáros-rendezvény miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz szombaton Budapest több kerületében, időszakosan lezárják egyebek mellett a Szabadság és a Margit hidat is - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon csütörtökön.

Hirdetés

A budapestinfo.hu tájékoztatásából kiderült, idén 120 éves a Harley-Davidson motormárka, így a budapesti fesztivál egyúttal jubileumi rendezvény is lesz. A motorrajongók együtt ünnepelhetik a 120 éves Harley-Davidsont 2023. június 22–25. között a magyar fővárosban, a Puskás Aréna Parkban, Európa legnagyobb motoros fesztiválján.

A fesztivál apropóján szakaszos és időszakos lezárásra kell számítani a két híd mellett a többi között a Dózsa György úton, a Rákóczi úton, a Múzeum és a Vámház körúton, a Gundel Károly úton és az Állatkerti körúton, a Teréz és a Szent István körúton, a Hermina és a Stefánia úton, valamint az Ajtósi Dürer soron is

- közölte a rendőrség.

A BRFK arra kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.

A fesztiválon számtalan érdekes program várja a látogatókat

Többek között a veterán motorok és az egyedileg épített motorok kiállítása és expója, demo motorozások, terepmotoros élmények és vezetett motoros túrák - írja a budapestinfo.hu.

Hozzátették, a Live Action Arénában folyamatos motorosbemutatók szórakoztatják a közönséget: a rendőr motoros show-tól a halálgömb ugráson át a kaszkadőr show-ig rengeteg különleges attrakció várja az érdeklődőket.

Persze nem csak a motorosok számára érdekes a rendezvény, hiszen a fesztiválon mindenki megtalálja a számítását a rengeteg különféle program és esemény között. A gyerekek sem fognak unatkozni, a Family Parkban nekik szóló attrakciók és programok szórakoztatják a kicsiket.

Aki adrenalinfröccsre vágyik, az kipróbálhatja a katapultot, a rodeó bikát, a szkander gépet vagy a bungee jumpingot is.

Számtalan árus motoros felszerelései és relikviái között válogathatnak a látogatók, és persze az étel-ital választék sem hagy kívánnivalót maga után. A motoros élményeket koncertek teszik még teljesebbé, hiszen hat színpadon szól a rock a fesztivál mind a négy napján.

A szombati nap csúcspontját a Harley-Davidson motoros felvonulás adja majd, és a fesztivál a vasárnap esti záróünnepséggel búcsúzik a közönségtől.

HelyiHarley-DavidsonBudapestMotorfesztiválforgalomkorlátozás