2024.05.02, Csütörtök
Három üzletág összehangolt munkájával épült csarnok és iroda a fővárosi agglomerációban
Fotók: Value 4 Real Kft.

Három üzletág összehangolt munkájával épült csarnok és iroda a fővárosi agglomerációban

magyarepitok.hu

2023.07.04. 10:28

A projekt specialitása, hogy a meglévő csarnoképülethez való csatlakozással, egy több, mint 7500 négyzetméter alapterületű egybenyitott raktárépület valósult meg.

Hirdetés

Átadták a Raben Group dunaharaszti cégközpontját bővítő beruházást - adta hírül a fejlesztés tervezését és a kivitelezését egyaránt elvégző Value 4 Real Kft. közösségi oldala. A projektben a raktárcsarnok bővítése mellett egy új központi irodaépületet is létesítettek a raktározással és szállítmányozással foglalkozó nemzetközi cégcsoport számára.

Value 4 Real Kft. az eddigi legösszetettebb és legnagyobb volumenű Design & Build projektjeként számol be a beruházásról, amelyben egy 3500 négyzetméter alapterületű, előregyártott betonelemekből felépült, többfunkciós csarnoképületet alakítottak ki. Ehhez kapcsolódik a kétszintes fejépület, melyben nyitott irodák, tárgyalók és egy kantin kapott helyet, mintegy 1500 négyzetméteren.

A projekt specialitása, hogy a meglévő csarnoképülethez való csatlakozással, egy több, mint 7500 négyzetméter alapterületű egybenyitott raktárépület valósult meg. A projekt, közel 1,5 év alatt zajlott le, a Value 4 Real Kft. mindhárom üzletágának (építészet, kivitelezés, projektmenedzsment) összehangolt munkájával, a koncepció tervezéstől egészen az átadásig.

Galéria

HelyiDunaharaszticsarnoképítéstervezésValue 4 Real Kft.