2024.03.28, Csütörtök

Fáklyás felvonulás és tűzzsonglőrök jönnek Szentendrére farsangkor

MTI

2018.01.13. 13:25

A kétnapos Farsangfarka fesztivál koncertekkel, gasztronómiai különlegességekkel és gyerekprogramokkal vár minden érdeklődőt.

Hirdetés

Maskarások, farsangi fánkkülönlegességek, koncertek, fáklyás-álarcos felvonulás és gasztronómiai vásár is lesz az idei Szentendrei Karnevál - Farsangfarka Fesztiválon, amelyet február 10-én és 11-én rendeznek meg Szentendre főterén.

A nagyszínpadon két napon át egymást követik a népzenei, világzenei, könnyűzenei produkciók, gyermekkoncertek, szombat este pedig a Holdviola, vasárnap a Besh o droM lép fel - közölték a szervezők. A rendezvény legnépszerűbb és leglátványosabb programja a fáklyás-álarcos felvonulás, amelynek keretében látványos tűzzsonglőr produkciót is láthatnak az érdeklődők.

A gyerekeket álarckészítéssel, koncertekkel, gyerekműsorokkal és a szentendrei óvodások farsangoló produkciójával várják.

A Dumtsa sétálóutca ad helyet a karneváli hangulatú gasztronómiai vásárnak, ahol a látogatók a farsangi időszakra jellemző ételeket kóstolhatják meg, a ropogós sültektől kezdve a farsangi fánkvariációkig, de gazdag pálinkakínálattal és jótékonysági malac- és báránysütéssel is készülnek a szervezők.

SzentendreHívogatóprogramokfarsangfesztivál