2024.07.24, Szerda

Itt építsd a csapatod – ezt imádni fogják a kollégák!

2016.06.30. 23:32

A csapatmunka, hatékony kommunikáció és az összetartozás fontos szerepet játszik a sikerességben. A mai stresszes, rohanó világunkban pedig néha elengedhetetlen, hogy a munkatársak kiszakadjanak a hétköznapok megszokott világából, szórakozva, kötetlen formában legyenek együtt. Több helyszínt is megnéztünk, hol lehetne a legjobb környezetben csapatot építeni hazánkban és a Varga Tanya Szabadidő Konferencia és Wellness Központra  esett a választásunk.

Nem elhanyagolható a kollégák felkészültsége, de mindez keveset érhet, ha a csapat nem tud megfelelően együttműködni, A teljesítmény legtöbb esetben növelhető, ha a csapattagok megismerik, segítik egymást.

A kitűnő hely a Kiskunsági Nemzeti Park mellett található, Budapesttől és Szegedtől is 1-1 órányira, az M5-ös autópályához közel. A több hektáros rendkívüli adottságokkal rendelkező terület lenyűgöző környezetben, igazi felüdülést, kikapcsolódást jelent az ideérkező, pihenni vágyó embereknek, egyben véleményünk szerint az ország egyik legjobb helyszíne céges rendezvényeknek megtartására és családi nyaralásra is.

A modern, mégis hagyományteremtő környezetet minden kolléga imádni fogja. Több napos céges rendezvény esetén előny mind a szervezők, mind a vendégek számára, hogy helyben megoldható a résztvevők éjszakai elhelyezése, összesen 134 fő számára, méghozzá szerintünk nem három csillag superior, hanem azt bőven meghaladó minőségben, ahol 67 db exkluzív kialakítású szoba biztosítja a nyugodt csapatépítést és pihenést.

 A Hotel konferencia termei modernek, minden eszközzel felszereltek, klímatizáltak és természetes megvilágítással rendelkeznek. Az ételeket is csak dicsérni lehet.

Csapatépítésre is van lehetőség, egyik legnépszerűbb a „Pusztaolimpia” néven ismert, több feladatból összeállított program, melynek során régi hagyományokra épülő játékos feladatokat (üvegverés karikás ostorral, patkódobás, puszta sí, hintótolás szlalom pályán stb.) oldanak meg a résztvevők.

Aki egész napos kikapcsolódáson szeretne részt venni, a komplett pusztaprogram ideális választás, mely tartalmaz fogadást pogácsával és pálinkával, lovas kocsis túrát a pusztába, a látványos lovasbemutató megtekintését, valamint 3 fogásos ebédet, melyet cigányzene kísér.

A Hotel vendégei igénybe vehetik a feszített víztükrű szabadtéri medencét, a 3 kültéri jacuzzit, valamint az igényesen kialakított wellness részleget is.

Egyéni vendégként is vissza fogunk térni a hotelbe, ahol kedvezményes hétköznapi ajánlattal is várják a vendégeket.

 

Foglaljon ön is kedvezményesen: http://www.vargatanya.hu/

Galéria