2024.04.20, Szombat
Így halad az M3-as mogyoródi csomópontjának építése
Illusztráció (Bernát Benjámin, magyarepitok.hu)

Így halad az M3-as mogyoródi csomópontjának építése

NIF Zrt.

2019.01.24. 10:23

A HE-DO, a Penta és a KM Építő kivitelezésében elindulnak a felüljáró építéséhez kapcsolódó munkák ideiglenes forgalomkorlátozás mellett.

Hirdetés

Pünkösd ünnepét a Hunyadi udvar környékén ünneplik meg idén a Budai Várban. Vasárnap és hétfőn is népművészeti bemutatók és gasztronómiai standok mellett próbálhatják ki magukat különböző mesterségekben a látogatók Buda egyik legfrekventáltabb helyszínén.

A nagyszínpadon egymást követi majd a Pünkösdölő Néptánc Találkozó, a Bordó Sárkány Régizene Rend és a HoldalaNap zenekar is a családbarát rendezvényeken. A felnőtt érdeklődőknek lehetőségük lesz kézműves sörkülönlegességek megkóstolására és a hagyományosan elkészített pünkösdi ételek fogyasztására is., miközben a gyermekek kipróbáljhatják a körhintát is.

Idén is megújul az Életfa, melyek múltja egészen a honfoglalás előtti magyar mitológiához nyúlik vissza. A néphagyomány részben beleolvadt a májusfa nyugati pogány-keresztény ünnepébe, de Magyarországon még őrzi régi jelentőségét.

 

 

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
HelyiútépítésFótcsaládútfelújításMogyoródpünkösdgasztronómiaBudai VárM3-as autópályaPenta Általános Építőipari Kft.autópályaHe-Do Kft.KM Építő Kft.