2024.06.17, Hétfő

Szőke lány lett az idei Miss World Hungary szépségkirálynője

MTI

2017.06.19. 09:41

Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe versenyt: egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában.

A Miss World Hungary döntőjét a Duna televízió és a Duna World vasárnap este élőben közvetítette. A győztes Koroknyai Virág, az első udvarhölgy Viczián Viktória, a második udvarhölgy Pető Laura lett, a legszebb mosolyért járó közönségdíjat szintén Viczián Viktória nyerte el.

Koroknyai Virág szépségkirálynő (k), Viczián Viktória első (b), illetve Pető Laura második udvarhölgy a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny fináléjában. (A képre kattintva galéria nyílik!)

A 16 döntős lány négy különböző öltözékben lépett színpadra. A bikinis és a vizes világbajnokság ihlette kreatív kör mellett Merő Péter divattervező estélyi és nemzeti öltözetében is felvonultak a lányok. A nyerteseket 16 tagú zsűri választotta ki, emellett idén is tartottak közönségszavazást.

A műsorban először hallhatták a nézők Pápai Joci legújabb dalát, emellett a már jól ismert eurovíziós slágere, az Origo új formában hangzott el. Csepregi Éva és a Spoon kifejezetten erre az estére készült közös produkcióval, Völgyesi Gabi a Csillagtengert adta elő új hangszerelésben, Kocsis Tibor és Janicsák Veca pedig a Szépség és a Szörnyeteg duettjével álltak színpadra.

Pápai Joci énekes, a közmédia Dal 2017 című versenyének győztese fellép a Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny döntője közben.

Galéria

Képriportversenyszépségkirálynő