2024.02.24, Szombat

Kormányablak nyílik Budakeszin

2016.01.18. 11:35

Hirdetés

Előreláthatólag 2016. májusától Budakeszin is Kormányablak kezdi meg a működését a jelenlegi Okmányiroda helyén. Az átalakítás ideje alatt változatlan címen, az épület udvarán elhelyezett ideiglenes irodában, a megszokott nyitva tartással várják a hivatal munkatársai az ügyfeleket. 

 

A Budakeszi Járási Hivatal tájékoztatója

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Pest Megyei Kormányhivatal Budakeszi Járási Hivatalának Okmányirodai Osztályán 2016. január 04. napjától átalakítási munkálatok kezdődtek. A Budaörsi Kormányablak létrehozását követően, előreláthatólag 2016. májusától, Budakeszin is megkezdi működését egy második generációs Kormányablak a jelenlegi Okmányiroda helyén.

Az átalakítás ideje alatt (a költözés miatt feltétlenül szükséges ügyfélfogadási szünetet leszámítva) a Budakeszi, Dózsa György tér 25. szám alatt, változatlan címen, az épület udvarán elhelyezett ideiglenes irodában, a megszokott nyitva tartással várják a hivatal munkatársai az ügyfeleket. Az Okmányirodai Osztály telefonszáma: +36 20 277 3661.

Az okmányirodai ügyekhez tartozó csekkeket a Dózsa György téren található korábbi BKV-jegypénztár épületében ideiglenesen elhelyezett postai kirendeltségen lehet befizetni.

Az átalakítást végző kivitelező a GENKISZ Építőipari és Szolgáltató Kft. A kivitelezés időtartama szerződés szerint 120 nap, a megnyitóra várhatóan május közepén kerül sor. A beruházást a 2015. évi központi költségvetés finanszírozza.

Az új Kormányablak megújult épületben, 10 munkaállomással, két fotófülkével fog működni. Az okmányirodai funkciók mellett közel 500 ügykörben (az ügytípusok száma fokozatosan növekszik) fordulhatnak majd az ügyfelek irodához. A Kormányablak teljesen akadálymentesített lesz, változatlanul a hét valamennyi munkanapján fogadja az ügyfeleket.

Az átmeneti körülmények miatt a Tisztelt Lakosság megértését kérjük! Bízunk benne, hogy az új Kormányablak üzembe helyezésével, szép, megújult környezetben, még hatékonyabban tudjuk majd ügyfeleinket kiszolgálni!

 

                                                                                            Dr. Szelenczy Gabriella

                                                                                                járási hivatalvezető

forrás: budaors.hu

fotó: ikvahir.eu

Galéria

BudakesziHelyiKormányablakOkmányiroda