2023.09.28, Csütörtök

Ilyen lesz az advent Sissi kastélyában

MTI

2018.12.03. 15:43

Koncertek, kézműves foglalkozások és betlehemezés várja az érdeklődőket december 8. és 28. között a Gödöllői Királyi Kastélyban.

Hirdetés

December 8-án Bogányi Gergely és Szilasi Alex zongoraművészek adnak koncertet, december 9-én a Gödöllői Szimfonikus Zenekar a Prelude Vegyeskarral közösen adják elő Beethoven d-dúr hegedűversenyét és Orbán György Magnificat című művét.

December 15-én ifjúsági programok várják az érdeklődőket, közte vlogger közönségtalálkozó, Kocsis Dénes interaktív kosztümös előadása és cooldance party szerepel a programok között. December 16-án a Szironta Csengettyű Együttes, a Daniel Speer Brass Együttes, az Arpeggio Gitárzenekar és a Bábakalács meseszínház lép színpadra.

December 28-án a szervezők Erzsébet királyné karácsonyai címmel kínálnak családi programokat, amelyeket a hétvégéken múzeumpedagógia foglalkozások, karácsonyi dalok a General Pausa Vegyeskar előadásában, hagyományőrző népi betlehemezés, kézművesek karácsonyi vására, gyertyaöntés és mézeskalács készítés is színesít.

GödöllőKultúraGrassalkovich kastélykézművességadventkoncertekbetlehemezés

Ajánljuk még