2024.02.21, Szerda

advent

Kényelmesebb utazást biztosít az adventi hétvégéken utasainak a BKK

2022.12.02

Helyi

A Budapesti Közlekedési Központ az adventi időszakban az utasok színvonalasabb és biztonságosabb kiszolgálása érdekében a hétvégi napokon sűríti egyes járatait, illetve nagyobb kapacitású járműveket indít.

Három emelet magas ajándékdobozban érkezett a karácsonyi meglepetés a Városligetbe

2021.12.14

Helyi

Magyarországon először látható 3D-szemüveg nélkül élvezhető, óriás térhatású animáció a Városligeti Műjégpályánál. A csaknem 9 méter magas építmény óriás 3D-s LED-installációt rejt, a hatalmas, 78 négyzetméteres kivetítőn pedig az ajándékdoboz belsejébe pillanthatunk be.

Megtartják a Nyugati téri hanukai ünnepséget vasárnap

2021.11.26

Helyi

A nyolcnapos ünnep első estéjén, vasárnap a Nyugati téren felállított hanukián meggyújtják az első gyertyát.

Elindult a fényvillamos Budapesten

2020.11.27

Helyi

A hatvanéves nosztalgia járművet a BKV munkatársai évről évre több ezer izzóval világítják ki, hogy az utazás valóban a hétköznapok megszokásaiból kiemelkedő élmény lehessen, ami ebben az évben különösen fontossá vált,

Ilyen lesz az advent Sissi kastélyában

2018.12.03

Koncertek, kézműves foglalkozások és betlehemezés várja az érdeklődőket december 8. és 28. között a Gödöllői Királyi Kastélyban.

Ezek a fejlesztések valósulnak meg az adventi adományokból

2018.02.02

209 millió forintból gazdálkodhat az Ökumenikus Segélyszervezet: tizenegy helyszínen hoznak létre vagy újítanak fel segítő célú létesítményeket.

A forralt borok éjszakájával és süteménykóstolóval hív adventre Gödöllő

2017.12.01

A királyi kastélyban jövő vasárnap megnyílik a kézművesek karácsonyi vására, Lajkó Félix-koncert, bábszínház és betlehemezés is a programok között.

Az adventi időszakban betlehemek, karácsonyfák, karácsonyi vásárok várják az érdeklődőket az V. kerületben

2022.11.20

Helyi

Az V. kerületi önkormányzata számos, kellő körültekintéssel meghozott intézkedéssel gondoskodik arról, hogy az idén is minél inkább gondtalanul és ünnepi hangulatban teljen az adventi időszak: díszkivilágítás, betlehemek, karácsonyfák, a Szent István és a Vörösmarty téren karácsonyi vásárok várják az érdeklődőket.

Vasárnap kezdődik az Advent – a katasztrófavédelem a tűzmegelőzésre figyelmeztet

2021.11.26

Országos

Felgyújtott egy konténerlakást sajtótájékoztatóján a katasztrófavédelem, így mutatta be, hogy milyen veszélyes a magára hagyott adventi koszorún égő gyertya.

Meghitt adventi programokkal készülnek Tatárszentgyörgyön

2021.11.25

Helyi

Elragadó karácsonyi hangulattal és dalokkal varázsolják el a szervezők és művészek Tatárszentgyörgyön a vendégeket, hogy ünnepi fényt vigyenek a családok életébe.

Magyarország legszebb betlehemét keresik

2018.12.03

A beküldött terveknek meg kell jeleníteniük az adott lakóterület sajátosságait és népszokásait, valamint a tájegységre jellemző tárgyi, építészeti elemeket.

Advent a Kékesen Szinetár Dórával, Szekeres Adriennel és a gyöngyösi kézilabdásokkal

2018.11.28

Ünnepeljük ismét közösen az adventet a Kékesen december 2-án 10 órától! Szeretettel vár mindenkit az ország legmagasabb pontjára az immár kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő Advent a Kékesen ingyenes családi rendezvényre a főszervező Kékestető Nonprofit Kft.

Minden szentendrei ovis és kisiskolás adventi naptárat kapott ajándékba

2017.12.18

Kétezer példányban készült el a Borka mesesorozat szereplőit ábrázoló kalendárium, melyet a város vezetői és a Szentendre Barátai Egyesület tagjai személyesen vittek el a gyerekeknek.