2024.05.23, Csütörtök

Mozdulj Dunakeszi!

2016.06.28. 14:31

Számtalan különleges rendezvénynek adott már otthont Dunakeszin a Katonadomb.

Számtalan különleges rendezvénynek adott már otthont Dunakeszin a Katonadomb, de ez most valami nagyon új: július 4-től szeptember 2-ig hetente háromszor, minden hétfőn, szerdán és pénteken 18:30-tól 19:30-ig ingyenes, kültéri aerobik órák Borsos Péterrel és a Dunakeszi ColorMax Fitness oktatóival.

Napfény, puha pázsit, jó levegő és kőhajításnyira a Duna – mi több kell még egy jóleső, kora esti átmozgató edzéshez? Az alaphangulat adott, az alapos izommunkáról pedig Borsos Péter, országosan ismert és elismert aerobik presenter és személyi edző, valamint a Dunakeszi Colormax Fitness csapata gondoskodik.

2016. július 4. és szeptember 2. között minden hétfőn, szerdán és pénteken, 18:30 és 19:30 között szabadtéri aerobik órákkal várják az érdeklődőket, melyek Dunakeszi Város Önkormányzatának jóvoltából INGYENESEK. Semmiféle eszközre és speciális tudásra nincs szükség, hiszen az oktatók csak és kizárólag saját testsúlyos gyakorlatokkal készülnek. Az órák célja elsősorban az, hogy mindenki jól érezze magát, a nap végén kellemesen felfrissüljön és átmozgassa az egész napos üléstől, rohanástól elzsibbadt végtagjait.

Az órákon kortól, nemtől, edzettségi szinttől függetlenül bárki részt vehet, garantálják, hogy az oktatók mindenkinek segítenek megtalálni a neki legmegfelelőbb intenzitást és nehézségi szintet!

A Katonadombon átöltözésre sajnos nincs lehetőség, ezért érkezzen kényelmes, szellős ruházatban, amely nem akadályoz a mozgásban, illetve ne feledkezzen meg a folyadék utánpótlásáról sem!

A rendezvény két hónapja alatt számos meglepetéssel, ajándékkal is készülnek, az aktuális információkért kövesse figyelemmel a rendezvény Facebook-oldalát!

forrás: dunakeszi.hu

Galéria

HelyiAerobik