2024.05.22, Szerda

Okmányirodai kirendeltség nyílt Gyömrőn

2015.12.28. 08:40

Okmányirodai, hatósági és gyámügyi osztállyal rendelkező kirendeltség nyílt december 22-én Gyömrőn. A Pest Megyei Kormányhivatal Monori Járási Hivatala Gyömrői Kirendeltségét Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, Gyenes Levente polgármester és Tarnai Richárd kormánymegbízott adta át.

A Fő téri kívül-belül felújított épület átadóján Tarnai Richárd hangsúlyozta, a közigazgatás átalakításának egyik legfontosabb feladata, hogy minél közelebb hozza az emberekhez az állami szolgáltatásokat. Itt Gyömrőn – tette hozzá a kormánymegbízott – most már nemcsak nagyon közel vannak az állami szolgáltatások az itt élőknek, hanem mindehhez még nagyon kulturált, igényesen, színvonalasan felújított épület is társul.

Szűcs Lajos igazi karácsonyi ajándéknak nevezte az itt élőknek az új közigazgatási egység megnyitását. Gyenes Levente polgármester beszédében azt hangsúlyozta, az önkormányzat minden tőle telhetőt megtett azért, hogy az új kirendeltség az itt élők büszkesége legyen.

Az ünnepség keretében az átadást jelképező nemzeti színű szalagot Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, Gyenes Levente polgármester és Tarnai Richárd kormánymegbízott vágta át. Az eseményen Husz Enikő Judit, Monori Járási Hivatal vezetője mondott köszönetet a megvalósításában résztvevőknek.

(Pest Megyei Kormányhivatal)

Galéria

HelyiOkmányirodaGyömrő