2024.07.24, Szerda
Idén is megrendezik a startupok Be Smart versenyét
digitalhungary.hu

Idén is megrendezik a startupok Be Smart versenyét

MTI

2019.01.07. 16:15

A versenyre 2019-ben már kilencedik alkalommal kerül sor, és olyan vállalkozások jelentkezhetnek, amelyek már piacra léptek.

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány az idei évben immár kilencedik alkalommal rendezi meg a startup vállalkozások Be Smart versenyét. Az írásbeli pályázatokat a BVK honlapján január 28-án, 12.00 óráig lehet benyújtani, a második fordulót pedig február 5-re tervezik. A versenyre idén is olyan vállalkozásokat várnak, amelyek már túljutottak a kezdeti fázison, piacra léptek vagy fejlesztésükből prototípussal rendelkeznek.

A továbbjutók részt vehetnek a világ egyik legdinamikusabban növekvő technológiai fórumán, a dublini Futurescope-on, vagy eljuthatnak a Rheinland Pitch on Danube düsseldorfi versenyére, ha bekerülnek a német startupverseny magyarországi elődöntőjébe. A smart city fejlesztésekkel foglalkozók a lisszaboni Smart Cities Summit kiállításon mutatkozhatnak be, a többi rendezvényre témamegkötés nélkül lehet jelentkezni.

A BVK vezette Interreg V-A Slovakia-Hungary Cooperation Program EYES projektjében szlovák és magyar startupok részére is szerveznek versenyt. Ennek nyertese az áprilisi Budapest startup fórumon kiállítási lehetőséget kap, valamint részt vehet a nemzetközi think.BDPST Start-up Expo rendezvényén.

pályázatfejlesztésstartup