2024.06.17, Hétfő

Tizenhat épületből álló exkluzív lakópark épül Óbudán

magyarepitok.hu

2017.09.07. 10:34

A Harsánylejtő nevű fejlesztésben négy ütemben készülnek el az öt lakásos épületek, az első ütem kivitelezése már folyamatban van.

Budapest III. kerületének zöldövezeti részén értékesítési célból tizenhat - okosházként is üzemeltethető - társasházat építtet a Budapest Ingatlan Hasznosító és Fejlesztő Nyrt. A fejlesztés neve Harsánylejtő lakópark. A társasházak prémium kategóriát képviselnek, egyszerű vonalvezetésű homlokzattal, sok és nagy üvegfelülettel és exkluzív díszítőelemekkel kerülnek kialakítása. A lakások 55-90 m2 közötti alapterülettel és panorámás teraszokkal készülnek, terepszint alatti parkolókkal és tárolókkal kiegészítve.

Egy penthouse terasz látványterve. A képre kattintva galéria nyílik!

A Kocsis Sándor és a Borsmenta utcák kereszteződésében létrejövő magánberuházás négy ütemben valósul meg, s az első ütemben készülő négy társasház generálkivitelezője az A-Híd Zrt. A kivitelezés már június óta folyik, szeptember közepétől kezdve kéthetente egy-egy épület eléri a szerkezetkész állapotot. A tetők, homlokzatok elkészítése, a nyílászárók, teraszok és a zöldtető kialakítása mind a négy épület esetében még idén megtörténik. 2018-ra már csak a téliesítést nem igénylő belső munkák, elektromos és gépészeti szerelési munkák, valamint a kertészeti munkák maradnak.

A szerződéses véghatáridő 2018. március 31., ekkorra mind a négy társasház esetében meg kell indítani a használatbavételi eljárásokat. Már megkezdődtek a fennmaradó 12 épület kivitelezését megelőző régészeti feltárások, az A-Híd egyeztet a beruházóval az ezek megvalósításában való részvételről is.

Galéria

Pest megyelakásépítésA-Híd Zrt.Óbuda-Békásmegyerlakóparkokostechnológia