2024.03.19, Kedd
Nem mindennapi lakópark épül Rákospalotán
hubaygarden.hu

Nem mindennapi lakópark épül Rákospalotán

magyarepitok.hu

2019.03.11. 10:05

A lakótömbök nagy kertekkel és emberléptékben készülnek a Grabarics Development fejlesztőcég beruházásában, élhető teret biztosítva a lakóknak.

Hirdetés

Hat tömbből álló lakóparkot kiviteleznek Budapest XV. kerületében, Rákospalota központjában. A Hubay Garden  társasház építése - a 2018. október 15-én jogerős építési engedély alapján - 2018 novemberében kezdődött. A megközelítőleg 3000 négyzetméteres telken 60 lakás, kettő üzlethelyiség, tárolók és parkolók készülnek.

„Ez egy cégcsoporton belüli beruházás” - ismertette lapunknak Karacs László, a Grabarics Development Kft. ügyvezető igazgatója.A Grabarics Development Kft. a cégcsoport ingatlanfejlesztésekkel foglalkozó cége bízta meg a generál kivitelező Grabarics Építőipari Kft.-t, amely a kivitelezési munkákat végzi a területen.”

Az ügyvezető szavaiból kiderült, hogy a lakótömbök földszint plusz három emeletet képeznek. A lakóparkot nagy kertekkel tagolják majd. „Úgy gondolom, egyedülállónak mondható a projekt. Hiszen ez az emberi lépték ritka a mai világban, amikor mindenhol zsúfolt és magasabbnál magasabb építményeket látunk. A telekadottságok támogatták az elképzeléseinket” - tette hozzá az ügyvezető.

Az épületben a földszinti lakások kertre nézőek, az emeleti lakások pedig erkélyekkel rendelkeznek. Emellett az összefüggően elhelyezkedő pinceszinten mélygarázs és tároló helyiségek szolgálják majd a lakók kényelmét. A lakások méretei 33-77 négyzetméter közöttiek és változó szobaszámmal rendelkeznek.

„A munkálatok befejezése a tervek szerint 2020 tavaszának végén várható” - derült ki Karacs László szavaiból.

Pest megyeBudapestRákospalotalakóparkGrabarics Kft.