2024.03.19, Kedd
Megkezdődött a Silvanus indián nyár
Fotó: Bernát Benjámin / magyarepitok.hu

Megkezdődött a Silvanus indián nyár

magyarepitok.hu

2019.09.23. 10:35

A nyár elbúcsúzott. Ilyenkor a magunk mögött tudott szabadságok dacára bizony sokan azt érezzük, hogy kicsit belefáradtunk… A zsúfoltság helyett élvezze inkább az utószezoni árakat! Pihenje ki a nyarat a Hotel Silvanusban, élvezze a koraőszi természet lenyűgöző szépségét és töltődjön fel pozitív, éltető energiákkal és felejthetetlen élményekkel! A Silvanus indián nyár Önre és családjára vár.

Hirdetés

A nappalok már rövidebbek, az árnyékok hosszabbak, az esték kellemesen hűvösek, a fények élőbbek, a Pilis érintetlen erdőségeinek zöldjébe óvatosan lopakodó, koraőszi színek keverednek. A Duna pedig lassan és méltóságteljesen hordozza hátán az ezüstszínű csendet. Elérkezett az igazi kikapcsolódás, a valódi feltöltődés ideje, az indián nyár.

A Hotel Silvanus**** csapata tudja és vallja, hogy a csodálatos őstermészet e kis szigetén egészen mást jelent a „pihenés” szó, mint másutt. Azt szeretnék, ha ezt az élményt minél több Vendégük megtapasztalhatná, és élvezhetné a szálloda által nyújtott megannyi kellemes szolgáltatást.

A négycsillagos kényelem, a barátságos, családias hangulat, a varázslatos panoráma, a gasztronómiai élmények, a wellness-részleg, vagy éppen a söröző és a bárok különleges kínálata mind-mind az Önök Silvanusban töltött napjait hivatottak feledhetetlenné tenni.

 

A gyerekek és a felnőttek is egyeránt megtalálhatják a tökéletes időtöltést

Itt a család minden tagja megtalálja kedvenc időtöltését. A gyerekekre izgalmas programok várnak és felkészült animátor kolléga garantálja, hogy egy percre se unatkozzanak a szobában.

A család igénybe veheti

  • a környezetbarát E-flotta bérelhető tagjait,
  • az e-bike-okat vagy az E-Élménymobilt,
  • kirándulhatnak,
  • sportolhatnak,
  • ismerkedhetnek a környék páratlan történelmi nevezetességeivel,
  • vagy részt vehetnek a szálloda által szervezett szórakoztató és kulturális programok bármelyikén.

A frissítő, gyógyító masszázsok, a szépészeti kezelések pedig arról gondoskodnak, hogy valóban energiával telve és testben-lélekben megfiatalodva térhessenek haza a pihenésről.

Ezt ígéri az idei indián nyár és ezt ígéri minden kedves Vendégének a 2018-as Év Hotele, a Hotel Silvanus****.

 

Pihenjen a Silvanusban már 18.290 Ft / fő / éj ártól! További információ és foglalás: www.hotelsilvanus.hu oldalán.

Pest megyeHotel SilvanusszabadidőkikapcsolódásHotelVisegrádVisegrádi-hegység