2024.02.24, Szombat

Sárkányhajó verseny a százhalombattai Csónakázó tavon a hétvégén

2016.05.27. 14:57

Május 28-án 10 órától a Városi Szabadidő Központ rendezésében kilencedik alkalommal kerül sor a tavi sárkányhajó-versenyre a Csónakázó tavon. 

Hirdetés

Május 28-án 10 órától a Városi Szabadidő Központ rendezésében kilencedik alkalommal kerül sor a tavi sárkányhajó-versenyre a Csónakázó tavon. Az idei évben is a Városi Szabadidő Központ a Dunafüredi Vízisport Klubbal közösen szervezi a rendezvényt.

A hagyományokkal rendelkező közkedvelt verseny kellemes kikapcsolódást és izgalmakat ígér a látogatóknak. A versenyre benevező csapatok számára  az idei sárkányhajó versenytáv és kategória 200 m, mix. 13 csapat nevezett előzetesen a versenyre, akik között vannak civilek, baráti társaságok, intézményi dolgozók óvodákból és iskolákból is. A versenyre most először a rendőrség csapata is benevezett.  A szervezők egész napos programokkal várják az érdeklődőket, ahol a vízi sportok kedvelői lehetőséget kapnak a vízibiciklizésre, csónakázásra és a motorcsónakázásra.

A Battai Lövészklub jóvoltából a lövészetet is kipróbálhatják az érdeklődők, a kicsiket pedig várja az ugrálóvár, és a sok játék.

Mára már a város egyik legnépszerűbb versenye a sárkányhajó verseny, ahova évről évre egyre többen látogatnak el. Gyönyörű környezetben kellemes kikapcsolódást nyújt a versenyzőknek, a szurkolóknak, a családoknak és az érdeklődőknek.  

forrás: battanet.hu

Galéria

HelyiSzázhalombattasárkányhajó verseny