2024.03.28, Csütörtök

Egész éves rendezvénysorozat veszi kezdetét Gyálon

gyal.hu

2017.01.10. 15:22

Gyál 2017-ben ünnepli várossá nyilvánításának 20. évfordulóját. A hagyományosan megrendezendő programok mellett számos, az elmúlt két évtizedre visszaemlékező rendezvényt tartanak a helyi intézmények, társaságok, civil és sportszervezetek.

Hirdetés

Az idei esztendő nem csak a város életében fontos évforduló. A gyáli, városi fenntartású intézmények közül a Gyáli Liliom Óvoda és a Gyáli Ady Endre Általános Iskola a 45., a Gyáli Bóbita Bölcsőde és a Gyáli Tátika Óvoda a 35., a Gyáli Református Templom a 25., az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár pedig a 15. születésnapját ünnepli.

A vezetés az ünnepeknek közös arculatot, közös megjelenést szeretne adni, ezzel is elősegítve a gyáli identitás és a pezsgő kulturális élet további erősödését. A rendezvénysorozatról egy kiadvány is készül, melyet februárban minden gyáli lakos megtalál majd a postaládájában. A kiadványban olvashatják az egyes évfordulós intézmények bemutatkozását és a „Lendületben GYÁL 2017” rendezvénysorozat részét képező rendezvények leírását. A programfüzetet záró eseménynaptárban a kiemelt, az önkormányzat támogatásával megvalósuló jubileumi események kaptak helyet.

A rendezvényfolyam programja megtalálható a gyal.hu-n a Lendületben GYÁL 2017 nevezetű menüpontban.

HelyiprogramokGyál