2024.03.19, Kedd
Bikaspermát forgalmazó cég vezetője lett Gödöllő egyik legjobb vállalkozója
Facebook-Gödöllő

Bikaspermát forgalmazó cég vezetője lett Gödöllő egyik legjobb vállalkozója

Facebook-Gödöllő

2016.09.16. 12:21

Bárdi Anna mesterkozmetikus és Akác Balázs, a Holstein Genetika Kft. gödöllői központjának vezetője kapta idén a Gödöllő Vállalkozója díjat.

Hirdetés

Az elismerést csütörtökön a Művészetek Házában Gémesi György polgármester adta át. A kitüntetetteket a Petőfi Sándor Általános Iskola 6. évfolyamos diákjainak műsora köszöntötte.

Bárdi Anna mesterkozmetikus, a BB Stúdió Szépségszalon tulajdonosa, vezetője és működtetője. 25 évvel ezelőtt nyitotta meg kozmetikai stúdióját a Podmaniczky utcában. Szakmai munkája mellett elkötelezett gödöllőiként sokat tesz a hozzá járó városlakók pozitív lelkiségének ápolásáért is. 28 kozmetikus tanuló gyakorlati oktatását végezte el, akik ma már a szakma megbecsült dolgozói. Ötször nyerte el az év kozmetikusa díjat.

A Holstein Genetika Kft., amelynek Akác Balázs az ügyvezetője, húsz éve szolgálja a magyar szarvasmarha-tenyésztést. A cég gondoskodik arról, hogy a tenyésztők a világ legjobb apaállatainak szaporítóanyagát használhassák fel, emellett kiváló szolgáltatásokat nyújt a tőgyegészségügy területén. Nemzetközi tapasztalatukkal, kínálatukkal és szolgáltatásaikkal támogatják a minőségi tejtermelés fejlesztését.

 

Bárdi Anna és Akác Balázs

 

Gödöllő képviselő-testülete 2002-ben a vállalkozók munkájának elismerésére alapította meg a Gödöllő Vállalkozója díjat. A cím azoknak a köztartozással nem rendelkező egyéni vállalkozóknak, társas vállalkozások személyesen közreműködő tulajdonosainak, illetve vezető tisztségviselőinek adományozható, akik olyan tradicionális, illetve modern ipari, szolgáltatási tevékenységet folytatnak, amely a város gazdasági életében, a lakosság ellátásában tartósan kiemelkedőnek és színvonalasnak minősül.

GödöllőHelyivállalkozódíjakdíjak