2024.03.29, Péntek

Új parkoló segíti az Örs vezér téren az ingázókat

budapest.hu, kozbeszerzes.hu

2017.10.03. 16:25

A BKK beruházásban bővült és korszerűsödött a korábbi parkoló: 104-ről 256-re nőtt az autós férőhelyek száma, és 40 biciklitároló is létesült.

Hirdetés

Megújult az Örs vezér terén a P+R parkoló - tájékoztatta a Főpolgármesteri Hivatal kedden az MTI-t. A tér déli oldalán, a Fehér út mellett található autóbusz-végállomás mögötti, már meglévő P+R parkoló, valamint az attól déli irányban elhelyezkedő, korábban kihasználatlan terület beépítésével 104-ről 265-re nőtt a parkolóhelyek száma.

A korszerűsítés és bővítés folyamán a ráckevei JÓ-ÉP Építőipari Szolgáltató Kft. kivitelezésében a parkoló szilárd burkolatot kapott, megújult a közvilágítás, valamint a zöldfelületek is. A várakozóhelyen belül, a metróvégállomáshoz a lehető legközelebb elhelyezve, 40 férőhelyes fedett B+R parkoló is létesült.

A BKK beruházásának köszönhetően immár kamerarendszerrel őrzött, korszerű parkolóban hagyhatják autójukat és kerékpárjukat a közlekedők. A megújult parkolóban reggel 6 és este 22 óra között alkalmanként egy vonaljegy áráért, 22 és 6 óra között pedig megkezdett óránként 105 forintért lehet majd parkolni.

Pest megyeközlekedésparkolókParkolj és bringázz