2024.04.26, Péntek
Különleges buborékbár nyílt meg Budapest felett
Fotók: bdpst24.hu

Különleges buborékbár nyílt meg Budapest felett

bdpst24.hu

2019.03.14. 16:43

Budapesten eddig soha nem látott körülmények között élvezhetik a város panorámáját az érdeklődők.

Hirdetés

Március elején nyitotta meg kapuit a Popup Bubble Bar a Hotel President tetőteraszán a fővárosban. A helyszínen három különböző stílusban kialakított buborékban kapcsolódhatnak ki a vendégek, miközben a főváros egyedi panorámájában gyönyörködhetnek a magaslatban.

A bár buborékjai egyenként harminc négyzetméter alapterületűek, amelyeket bár, bisztró és lounge stílusban álmodtak meg, így valamennyi látogató megtaláhatja számításait.

 

A négycsillagos szálloda tetején a bár tematikájához illően buborékos és buborékmentes italok közül választhatnak a vendégek, valamint igazi gasztronómiai ínyencségeket is kínál.

A buborékbárhoz kapcsolódik egy lakatfal is, ahová a szerelmesek felakaszthatnak egy olyan lakatot, melybe belevésték nevüket vagy nevük kezdőbetűit.

Lakatot a párok is vihetnek magukkal a felhők fölé, de a tetőteraszon is beszerezhető.

 

A Popup Bubble Bar by Intermezzo Roof Terrace a nyári szezon érkezéséig az időjárás függvényében minden nap 17 és 21 óra között tart nyitva. Fontos, hogy nemcsak a szállodavendégek, hanem előzetes foglalás esetén bárki meglátogathatja Budapest legújabb nevezetességét.

 

AjánlóBudapestszórakozás