2023.10.04, Szerda
Országos Beatles Találkozó lesz augusztusban a Kobuci Kertben
newrepublic.com

Országos Beatles Találkozó lesz augusztusban a Kobuci Kertben

MTI

2019.06.15. 14:09

A családbarát rendezvényen minden a Beatles körül fog forogni, a 18 év alatti Beatles-rajongók ingyen vehetnek részt a koncerteken és programokon.

Hirdetés

Immár negyedik alkalommal rendezik meg az Országos Beatles Találkozót. Az esemény, amelynek fővédnöke Iain Lindsay, az Egyesült Királyság budapesti nagykövete, augusztus 11-én lesz az óbudai Kobuci Kertben.

Az egész délutánon és estén át tartó vasárnapi, családbarát rendezvényen minden a Beatles körül fog forogni, a 18 év alatti Beatles-rajongók ingyen vehetnek részt a koncerteken és programokon - közölték a szervezők.

A rendezvényen a legnépszerűbb hazai Beatles emlékzenekar, a Bits ad koncertblokkokat.

A csapat megemlékezik az idén 50 éves Abbey Road nagylemezről, emellett vendégművészek és meglepetésvendégek is színesítik a rendezvényt. A mini Beatles fesztivált este koncert zárja.

Az Országos Beatles Találkozó kapcsán nyereményjátékot is hirdettek, amelyben egy eredeti Beatles basszusgitár is gazdára talál a rendezvény szakmai szponzora, a Höfner Guitars felajánlásával.

További információ a https://thebits.hu/the-bits-beatles-koncert-orszagos-beatles-talalkozo-2019-budapest-kobuci.php oldalon található.

AjánlóBeatleszenekarkoncert